Vâlcea, raiul HACKERILOR, devine Academie de Cyber Security

Conferinţa „Ethical Hacking” are loc la Consiliul Judeţean Vâlcea

Miercuri, 31 iulie 2019, în municipiul Râmnicu Vâlcea are loc CONFERINȚA „Ethical Hacking”, organizată de Consiliul Județean Vâlcea, în parteneriat cu Ministerul Comunicațiilor și Societății Informaționale și Inspectoratul Școlar Județean Vâlcea.

În cadrul conferinței sunt abordate teme legate de provocările la zi în tehnologia informației, dar și chestiuni punctuale precum impactul utilizării rețelelor wi-fi și adevăratele costuri în utilizarea acestora.

La eveniment sunt prezenți și reprezentanți ai Microsoft și ai structurilor de prevenire a fraudelor informatice, constituite la nivel guvernamental.
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...