Primarul Mircia Gutău mulţumeşte tuturor celor care au fost implicaţi în organizarea marii sărbători a Râmnicului şi a ţării, Ziua Imnului Naţional

La finalul a patru zile pline de evenimente dintre cele mai diverse dedicate marii sărbători a Râmnicului şi a ţării – Ziua Imnului Naţional – se cuvin aduse mulţumiri tuturor celor care au contribuit la succesul acestei laborioase întreprinderi.

Aş menţiona, mai întâi, partenerii Primăriei municipiului, care au iniţiat multe din evenimentele derulate în perioada 26 - 29 iulie 2019: Asociaţia ”Fabrica de Evenimente”, Asociaţia Judeţeană ”Sportul pentru Toţi”, Biblioteca Judeţeană ”Antim Ivireanul”, Centrul de Instruire pentru Geniu, EOD şi Apărare CBRN ”Panait Donici”, Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Vâlcea, Colegiul de Silvicultură şi Protecţia Mediului Râmnicu Vâlcea, Consiliul Judeţean Vâlcea, Filarmonica ”Ion Dumitrescu”, Fotoclubul ”Floarea de Colţ”, Muzeul Judeţean ”Aurelian Sacerdoţeanu”, Palatul Copiilor, Şcoala de Belle-Arte Râmnicu Vâlcea, Teatrul Municipal ”Ariel”, Uniunea Artiştilor Plastici - filiala Vâlcea şi SC Viobeti Comimpex SRL. De menţionat că organizarea acestor evenimente a fost posibilă şi ca urmare a bunei colaborări cu departamente din cadrul Primăriei municipiului, cu SC Pieţe Prest SA şi cu Direcţia Administrării Domeniului Public, care au făcut eforturi cu adevărat deosebite pentru ca întreaga sărbătoare să se desfăşoare fără probleme.

De asemenea, de o apreciere deosebită au parte şi forţele de ordine care au contribuit la buna desfăşurare a manifestărilor şi la lipsa incidentelor negative care să întunece această mare sărbătoare: Poliţia Municipiului Râmnicu Vâlcea, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ”General Magheru”, Direcţia Poliţie Locală a Primăriei municipiului şi UmanServ.

Aş dori să fac o menţiune specială la adresa mass-media care a promovat intens ansamblul manifestărilor, astfel încât atât cetăţenii Râmnicului, cât şi cei interesaţi din Oltenia sau din întreaga ţară au putut afla programul acestei sărbători şi au putut participa la evenimentele pregătite pentru ei.

Iar cele mai sincere mulţumiri şi recunoştinţa Municipalităţii Râmnicului se îndreaptă către miile de locuitori ai oraşului care au luat parte la această sărbătoare deosebită, alegându-şi, din complexul de evenimente creat pentru toate gusturile, ceea ce le-a plăcut cel mai mult, bucurându-se împreună de Imnul Naţional – cântecul ”Deşteaptă-te, române!” - care, în urmă cu 171 de ani, pornea într-un destin fabulos de pe aceste meleaguri binecuvântate.

Mircia Gutău,
Primar
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus


Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...