Tânără din Vâlcea s-a răsturnat cu mașina la Păltiniș

Tânără din Vâlcea s-a răsturnat cu mașina la Păltiniș foto www.tribuna.ro
O tânără de 19 ani, din Vâlcea, s-a răsturnat cu mașina, vineri seara, pe drumul dintre Sibiu și Păltiniș, în zona Vălari, înainte de Arena Platoș.
„O tânără în vârstă de 19 ani, din Vâlcea, în timp ce conducea un autoturism dinspre Păltiniș, a pierdut controlul direcției de deplasare într-o curbă la stânga și a intrat în coliziune cu un stâlp”, au spus reprezentanții Poliției Sibiu.
Echipajul Salvamont Sibiu i-a acordat primul ajutor fetei, până la sosirea echipajelor SMURD. Tânăra a primit asistență medicală și a fost transportată la UPU Sibiu policontuzionată, cu traumatism cranio-facial și fractură deschisă la o mână.
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...