IULIANA MOISE, vicepreședinte ALDE Vâlcea: ”Țara are nevoie de un preşedinte al tuturor românilor, un președinte capabil să construiască o Românie puternică”

26 Iul 2019
În cadrul Delegației Permanente a ALDE din data de 24.07.2019 s-a luat decizia ca președintele Călin Popescu-Tăriceanu să fie candidatul ALDE pentru alegerile prezidențiale.
Călin Popescu-Tăriceanu intră în competiția electorală din acest an cu experienţa pe care a acumulat-o ca prim-ministru şi ca președinte al Senatului României.
Vâlcenii nu au uitat că premierul Călin Popescu -Tăriceanu a fost cel care a semnat Tratatul de aderare al României la Uniunea Europeană acum 14 ani. Ei știu că în acea perioadă (2004-2008) s-au dublat pensiile, au crescut mult salariile și că subvențiile din agricultură au generat bunăstarea fermierilor. Că OG 7 din 2006 a generat renașterea satului românesc și că prin cota unică, introdusă atunci în fiscalitatea românească, s-au creat premisele unei creșteri economice spectaculoase. Chiar și simpatizanții altor partied recunosc faptul că multe din marile proiecte culturale, sociale și de infrastructură din județul Vâlcea au început în perioada Guvernului Tăriceanu (spitalul și liceul din Horezu, Teatrul Anton Pann, Muzeul de Artă, Seminarul Teologic etc).
Alegerile prezidențiale se apropie cu pași repeziși de aceea considerăm că nu mai este timp de căutări și experimente politice. România are nevoie de un PREȘEDINTE în stare să-i reprezinte cu demnitate, onestitate și competență pe toți românii, indiferent de simpatiile lor politice. Un președinte care să știe să conducă, nu să fie o simplă marionetă în mâna unor grupuri de interese interne sau externe.
Despre Călin Popescu-Tăriceanu, toate cercetările sociologice din ultima perioadă au arătat că este singurul care întrunește toate aceste cerințe și, de asemenea, singurul contracandidat, cu adevărat redutabil, pentru actualul președinte.


Nu ne mai permitem experimente în fruntea țării! Aceste alegeri trebuie să aibă la bază experiența, competența, intenția de a face bine țării.
Abuzul de putere comis de ultimii doi preşedinţi ai României a generat grave malformaţii în sistemul democratic al ţării.
România are nevoie de un preşedinte constitutional, capabil să medieze şi să lucreze atât cu partidele de la putere, cât şi cu cele din opoziţie, să lucreze cu Parlamentul şi Guvernul pentru binele românilor.
România are nevoie de un preşedinte capabil să vindece rănile produse în societate de valurile de ură care au fost revărsate în ultimii ani asupra sa, are nevoie de un preşedinte capabil să activeze energiile pozitive ale poporului şi să le strângă în jurul unui proiect de ţară.
Este singurul candidat la președinția României care are anunțat un proiect de țară.
Candidatura lui Călin Popescu-Tăriceanu reprezintă o șansă pe care România o are pentru a devein țara pe care ne-o dorim cu toții, un stat prosper și interesat de binele cetățenilor săi.
România are nevoie de un alt model de PREȘEDINTE !


BIROUL DE PRESĂ
ALDE FILIALA JUDEȚEANĂ VÂLCEAEvaluaţi acest articol
(1 Vot)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...