Cine va coordona campania lui Klaus Iohannis în județul Vâlcea

24 Iul 2019
Președintele Organizației Județene a PNL Vâlcea, deputatul Cristian Buican, a fost desemnat drept șef de campanie pentru alegerile prezidențiale. El va fi secondat de o întreagă echipă liberală formată din consilieri județeni, locali și primari.
Alegerile prezidențiale vor avea loc în 10 noiembrie, primul tur, iar în cazul în care niciun candidat nu obține 50 la sută plus unu, în 24 noiembrie va avea loc turul al doilea de scrutin în care se vor confrunta primii doi clasați.
Klaus Werner Iohannis va candida la prezidențiale ca independent susținut de Partidul Național Liberal. Președintele în funcție nu poate intra în cursa electorală ca membru de partid, acest lucru fiind interzis prin Constituție. 
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

16
Ian2020
Despre morți numai de bine!

Despre morți numai de bine!

Written byRomeo POPESCU

"În singuratate înveți rugăciunea și meditația care îți arată că ea, singuratatea, nu există." - Ioan Gyuri Pascu Despre regretata Cristina Țopescu este vorba. O tragedie neașteptată. Nici nu a început bine anul și o veste dramatică a întristat România....

Opinii

06
Ian2020
Arde Australia!!! Ne pasă? Ar trebui

Arde Australia!!! Ne pasă? Ar trebui

Written byMagda POPESCU

Continentul australian se poate transforma în orice secundă într-o catastrofă climatică fără precedent, incendiile care au cuprins întreg continentul fiind în plină desfășurare și la ora când scriu aceste rânduri. Imaginile apocaliptice care ne vin de acolo, din locul în...