Directorul executiv al Combridge recunoaște: Primul proiect WiFi al programului a fost realizat la Gușoeni

Luna iulie 2019 este una de referinţă pentru comunitatea din Guşoeni. Începând cu data de 17 iulie, toţi locuitorii din Guşoeni beneficiază de internet gratuit. Primarul Nicolae Concioiu a mai bifat încă un punct din platforma sa program de dezvoltare a localităţii Guşoeni.
Graţie programului WiFi4EU, prin care s-au instalat aparate de acces public şi gratuit la internet fără fir, prin wireless, administraţia locală din Guşoeni a reuşit să implementeze acest proiect, de care, tineri şi bătrâni, deopotrivă, se vor bucura.
După finalizarea lucrărilor, în urma unor descărcări electrice, două staţii s-au ars. Acum s-au făcut împământări, iar miercuri, 17 iulie, cele două staţii vor fi înlocuite, iar reţeaua va fi pusă în funcţiune. În acest moment, reţeaua funcţionează în sistem integrat.
Primarul Nicolae Concioiu anunţă unde locuitorii se pot conecta la internet, specificând că semnalul poate ajunge până la 250 de metri.
„Punctele unde accesul la internet va fi gratuit au fost stabilite dinainte, respectându-se cerinţele, ca staţiile să fie amplasate în zone populate. Este vorba despre: şcoala din Dealul Mare, căminul cultural din Guşoianca, sediul Primăriei, la dispensar, la baza sportivă, la terenul de sport din Burdăleşti”, arată edilul.

Primul proiect WiFi al programului, implementat și funcțional în România, a fost realizat zilele trecute de Combridge, la Gușoeni, comună situată la vreo 70 de km sud de Râmnicu Vâlcea.
Suntem mândri că am reușit această performanță! Mulțumesc Primăriei Gușoeni pentru încerederea acordată soluției Combridge și mulțumesc echipei, care a lucrat cu maxim de profesionalism. Nu în ultimul rând, le mulțumesc partenerilor noștri. Am apelat și la o echipă de consultanți pentru a evita orice risc de penalități din partea finațatorului, la un audit ulterior al proiectelor. - directorul executiv al firmei, Levente Csenteri.
Citește și: https://savantgarde.ro/untitled-7/?fbclid=IwAR2TA7o4aKk0qlt79hWBp2Oo6zWHxkxVAXba3uMiog14elsvxJP8YGhukzU

 

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...