ETA SA reacționează în cazul scandalului din autobuz: Incidentul a fost provocat de o parte dintre calatori (video)

20 Iul 2019
Ca urmare a materialului postat pe pagina de Facebook “Se intampla in Valcea”, inregistrat de un membru al grupului mentionat intr-un autobuz al ETA SA, material care nu reflecta realitatea si care a generat comentarii denigratoare in spatiul public, aducand astfel prejudicii de imagine societatii si personalului, facem urmatoarele precizari:
- imaginile inregistrate de camerele de supraveghere instalate pe autovehicul contrazic materialul video la care facem referire si arata clar ca incidentul a fost provocat de o parte dintre calatori, mai precis cei care la momentul la care controlorul de trafic s-a imbarcat, conform programului si sarcinilor sale de serviciu, nu aveau sau au refuzat sa prezinte la control titlurile de calatorie validate. Ulterior, in discutie s-au implicat si alti pasageri, hartuind personalul de bord al societatii, aceasta situatie punand in pericol executarea in conditii de siguranta a transportului de calatori.
- imaginile capturate vor fi postate pe pagina de Facebook ETA SA si, de asemenea, impreuna cu inregistrarile GPS, vor fi puse la dispozitia organelor de politie in vederea clarificarii acestei situatii.
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...