ETA SA reacționează în cazul scandalului din autobuz: Incidentul a fost provocat de o parte dintre calatori (video)

20 Iul 2019
Ca urmare a materialului postat pe pagina de Facebook “Se intampla in Valcea”, inregistrat de un membru al grupului mentionat intr-un autobuz al ETA SA, material care nu reflecta realitatea si care a generat comentarii denigratoare in spatiul public, aducand astfel prejudicii de imagine societatii si personalului, facem urmatoarele precizari:
- imaginile inregistrate de camerele de supraveghere instalate pe autovehicul contrazic materialul video la care facem referire si arata clar ca incidentul a fost provocat de o parte dintre calatori, mai precis cei care la momentul la care controlorul de trafic s-a imbarcat, conform programului si sarcinilor sale de serviciu, nu aveau sau au refuzat sa prezinte la control titlurile de calatorie validate. Ulterior, in discutie s-au implicat si alti pasageri, hartuind personalul de bord al societatii, aceasta situatie punand in pericol executarea in conditii de siguranta a transportului de calatori.
- imaginile capturate vor fi postate pe pagina de Facebook ETA SA si, de asemenea, impreuna cu inregistrarile GPS, vor fi puse la dispozitia organelor de politie in vederea clarificarii acestei situatii.
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Editorial

28
Noi2019
Pi dracu, Viorico... Trebie să pleci! De tot

Pi dracu, Viorico... Trebie să pleci! De tot

Written byRomeo POPESCU

Doamne ajută că am scăpat de alegeri, Klaus Iohannis a mai prins un mandat de 5 ani la Cotroceni, bonus am scăpat și de Viorica. Ce să mai, fericire maximă! Urmează Magia Crăciunului, cu toată nebunia aferentă... Nu vreau să...

Opinii

21
Noi2019
Tristă țară: Alegem între Dăncilă și Iohannis, iar polițiștii iau bătaie de la infractori cu pistoalele în mână

Tristă țară: Alegem între Dăncilă și Iohannis, iar polițiștii iau bătaie de la infractori cu pistoalele în mână

Written byMagda POPESCU

Tristă țară! Trăim în România în care trebuie să alegem între Dăncilă și Iohannis. Dezbaterile de la distanță ale celor doi candidați ne-au arătat că la capitolul democrație am involuat vizibil, în ultimii 5 ani. Pe de o parte, am...