Trei zile de sărbătoare la Dăești! Primăria şi Consiliul Local Dăești vă invită în perioada 19 - 21 iulie 2019, la „Sărbătoarea Dăeştiului”, ediția a VII-a

20 Iul 2019
În zilele de 19, 20 şi 21 iulie, în comuna Dăeşti se derulează o nouă ediţie, cea de-a VIII-a, a Sărbătorii Dăeștiului. George Popolan şi Ciprian Olaru au pregătit un program deosebit, cu momente artistice de excepţie. Festivitatea de deschidere a celei de-a opta ediţii a sărbătorii Dăeştiului va avea loc vineri, 19 iulie 2019, de la ora 19.00, pe stadionul de la Fedeleșoiu pentru că pe terenul de sport de la Valea Albă, administrația locală de la Dăești a demarat construcția unei baze sportive moderne.
Apoi se va da startul la distracţie: până la miezul nopţii vor putea fi urmărite mai multe recitaluri de muzică populară, de petrecere şi disco. Mai întâi vor urca pe scenă câţiva interpreţi locali, apoi va concerta Ionela Petria, urmată de Alex de la Orăștie. De la ora 20.30, dăeştenii se vor putea bucura de muzica fraţilor de la trupa Triton.
Sâmbătă, distracția începe la ora 17.00 cu Ansamblul Datina. Urmează un moment artistic pregătit de elevii Şcolii cu clasele I – VIII din Dăeşti. Apoi, surprizele se vor ţine lanţ. George Popolan și Ciprian Olaru aduc la Dăeşti nume sonore precum Marius și Issa, Tatiana Marcoianu și maestrul Nicu Vitomireanu, iar seara de la ora 21.00, va concerta Adi de la Vâlcea.
Duminică, dăeștenii îi vor putea asculta pe Elena Ghițulete, Costel David și Dorina Mete, Adina Roșca și Cătălin Doinaș, ioar seara va fi încheiată de Anne Marry și Ruby.
Zilele Comunei Dăeşti se vor încheia cu un spectaculos foc de artificii, programat pentru ora 22.30.
Primăria Comunei Dăeşti a transmis că va asigura în mod gratuit transportul locuitorilor din satele Sâmbotin şi Fedeleşoiu către locul unde se va desfăşura evenimentul festiv din week-end-ul care urmează.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

28
Noi2019
Pi dracu, Viorico... Trebie să pleci! De tot

Pi dracu, Viorico... Trebie să pleci! De tot

Written byRomeo POPESCU

Doamne ajută că am scăpat de alegeri, Klaus Iohannis a mai prins un mandat de 5 ani la Cotroceni, bonus am scăpat și de Viorica. Ce să mai, fericire maximă! Urmează Magia Crăciunului, cu toată nebunia aferentă... Nu vreau să...

Opinii

21
Noi2019
Tristă țară: Alegem între Dăncilă și Iohannis, iar polițiștii iau bătaie de la infractori cu pistoalele în mână

Tristă țară: Alegem între Dăncilă și Iohannis, iar polițiștii iau bătaie de la infractori cu pistoalele în mână

Written byMagda POPESCU

Tristă țară! Trăim în România în care trebuie să alegem între Dăncilă și Iohannis. Dezbaterile de la distanță ale celor doi candidați ne-au arătat că la capitolul democrație am involuat vizibil, în ultimii 5 ani. Pe de o parte, am...