Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


Mircia Gutău vorbește frumos despre Bogdan Popescu! Claudia Banu se pregătește să preia interimar organizația municipală a PNL

Văzând că bărbații politici din PNL Vâlcea se ascund după fustele Claudiei Banu, primarului Mircia Gutău i s-a făcut dor de Bogdan Popescu, președintele PNL de la municipiu, care a fost destituit de Buican &co. Deși au schimbat vorbe grele, Mircia Gutău a recunoscut în cadrul unei conferințe de presă că adversarul său avea un merit incontestabil, acela de a-și asuma pozițiile.
„Permanent, a știut să-ți asume părerile! Nu ca cei care acum dau comunicate semnate Departament de presă PNL Vâlcea.
Liberalii s-au trezit din visele lor, din adormire! Au impresia că Mircea Gutău este omul care să meargă să bată la ușa unui partid, din poziția pe care o are acum?
Mai mult, un fost coleg al meu, Bulacu, senatorul melcilor, umblă să facă coaliție ca să îl dea jos pe Gutău! Îl invit să se înscrie în campania electorală, să candideze la primăria Râmnicului pentru funcția de primar. Dacă câștigă îi strâng mâna! Sunt câțiva, din Vaideeni, care nu sunt în stare să câștige nici în acea comună. I-aș sfătui să înceapă de acolo apoi să emită pretenții mai sus.
Îi aștept pe toți la luptă dar am mari dubii că v-or intra în Consiliul Local! Nu sunt în stare nici măcar să își asume opiniile în nume personal!”
În altă ordine de idei, la PNL se discută tot mai apăsat despre posibilitatea preluării interimare a organizației municipale de către Claudia Banu. Cum este arhicunoscută antipatia dintre Gutău și Banu, Buican iese iar fată mare, că vezi Doamne n-are niciun blat cu Gutău! Însă, să avem puținică răbdare...
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella