Gutău despre Bulacu: Senatorul melcilor complotează cu USR pe la spatele meu

20 Iul 2019
Primarul Mircia Gutău a surprins la ultima sa conferința de presă, atacându-l frontal pe senatorul liberal, Romulus Bulacu.
”Văd acum că un coleg pe care eu l-am ajutat 20 de ani și care a fost vicepreședinte de Consiliu Județean, iar acolo nu a făcut nimic, vrea să facă coaliție cu USR, ca să mă dea pe mine jos. Vorbesc de domnul Bulacu.. Nu a făcut nimic la CJ cât a fost vicepreședinte! Zero! Spuneți-mi dvs, dacă a făcut vreo faptă bună? Acum eu îi fac lui oferta publică de a se înscrie în campania electorală, să candideze pentru Primăria Râmnicu Vâlcea. Să candideze pentru funcția de primar. Atunci ne batem amândoi civilizat și dacă va câștiga îi strâng mâna. Dar nu pe la spate, fitilele astea mie nu îmi plac.
Ei ca să dovedească prima dată că pot conduce o primărie, trebuie întâi toți cei care sunt din Vaideeni să demonstreze că liberalii pot câștiga primăria din Vaideeni. I-as sfătui întâi să înceapă de acolo. Nici acolo nu pot reuși! Dar dacă câștigă, abia apoi pot emite pretenții mai sus”, a spus Gutău.
Atacul lui Mircia Gutău poate părea surprinzător doar pentru necunoscători sau cei care mușcă momeala. Gutău este un politician mult prea versat și experimentat ca să vorbeasă doar pentru a se afla în treabă. La bursa zvonurilor politice se aude că senatorul Romulus Bulacu este cel care urmează să cadă în plasa altui vexat al politicii vâlcene, țărănisto-liberalul, Cristian Buican. Se pare că Bulacu a fost convins să candideze la președinția Consiliului Județean Vâlcea, iar Buican poate sta liniștit pe margine să chibițeze, fără spaima vreunui alt eșec care chiar l-ar scoate de tot din politică.
De aici vine și atacul lui Gutău, care, culmea, este nervos doar pe Bulacu, despre Buican are doar vorbe de laudă.
”După ce devii senator, pe munca lui Mircia Gutău din Partidul Democrat, ai tupeu să să vorbești? Am și eu prieteni care cunosc toate dedesubturile și el a spus ‹Trebuie să ne unim toți să-l dăm jos pe Mircia Gutău›. Îi aștept, cu senatorul melcilor în frunte! Îi aștept la bătălie!
Faptul că am spus că voi colabora cu oricine după alegeri… Dar important este ca ei să intre în Consiliul Local. Eu am mari dubii că vor intra în Consiliul Local. Dar să fii aprioric și să spui că nu colaborezi cu nimeni, trebuie să fii tâmpit. Iar eu nu sunt tâmpit! După alegeri, respecți votul cetățenilor și faci alianță în așa fel întât lucrurile să meargă la Primăria Râmnicu Vâlcea”, și-a continuat Gutău tirada.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

16
Ian2020
Despre morți numai de bine!

Despre morți numai de bine!

Written byRomeo POPESCU

"În singuratate înveți rugăciunea și meditația care îți arată că ea, singuratatea, nu există." - Ioan Gyuri Pascu Despre regretata Cristina Țopescu este vorba. O tragedie neașteptată. Nici nu a început bine anul și o veste dramatică a întristat România....

Opinii

06
Ian2020
Arde Australia!!! Ne pasă? Ar trebui

Arde Australia!!! Ne pasă? Ar trebui

Written byMagda POPESCU

Continentul australian se poate transforma în orice secundă într-o catastrofă climatică fără precedent, incendiile care au cuprins întreg continentul fiind în plină desfășurare și la ora când scriu aceste rânduri. Imaginile apocaliptice care ne vin de acolo, din locul în...