Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


MARATONUL DISTRACŢIEI la Băile Olăneşti a început! Primarul Vasilache promite trei zile de voie bună

Corina Chiriac, Raoul şi Adi de la Vâlcea vor încinge atmosfera

Reprezentanţii Agenţiei Art Stigma din Vâlcea, organizatorii ediţiei din acest an a Zilelor Oraşului Băile Olăneşti, eveniment care se va desfăşura în perioada 19 – 21 iulie 2019, au făcut public programul manifestării. Primarul Sorin Vasilache a pregătit un maraton al distracţiei, atât pentru turişti, cât şi pentru locuitorii din Băile Olăneşti.
Vor fi trei zile pline de concerte de calitate. Startul manifestărilor s-a dat vineri, 19 iulie, la ora 17.30. Printre alţii, pe scena din staţiune vor urca Maria Ghinea, dar şi Raoul. Sâmbătă, 20 iulie, vor încinge atmosfera la Băile Olăneşti: Valentin Sanfira, Adi de la Vâlcea, Florin Vasilică şi Grupul „Teleormanul”, dar şi alţi artişti. Duminică, 21 iulie, vor concerta în localitatea administrată de Sorin Vasilache, după un „intro” asigurat de Natalia Lungu, Livia Floarea şi Alexandra Popescu: Cristian Pomohaci, Corina Chiriac, precum şi renumita formaţie de muzică de petrecere Azur, împreună cu Nelu Vlad. În fiecare seară, după program, tinerii se pot distra la discoteca în aer liber. Ca în fiecare an, la final, nu poate lipsi spectacolul de pe cer: fabulosul foc de artificii.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella