Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


Lineup de exceptie, masini extraordinare: Nurvil Volkswagen este partenerul de mobilitate al Open Air Blues Festival Brezoi 2019

18 Iul 2019
SC Nurvil SRL, distribuitor autorizat al mărcilor Volkswagen, Audi și Seat din rețeaua importatorului Porsche Romania, este unul din cei mai puternici dealeri auto din afara capitalei, cu mai multe showroom-uri și service-uri auto în municipiile Rm.Vâlcea și Tg.Jiu. Cu o activitate în domeniul auto de peste 20 ani, principiile dupa care este condusă întreaga activitate Nurvil se referă la o atitudine deschisă și orientată în exclusivitate și permanent către clienți. Acestea au la baza trei componente esențiale: calitatea, performanța și satisfacția clientului.

Implicarea socială la nivel de management al companiei (dl. Cornel Talmaciu, dl Mihai Văduva și dl. Paul Tălmaciu) este deja cunoscută, iar susținerea evenimentelor de cultură pentru dezvoltarea și modernizarea societății noastre la nivelul comunității locale reprezintă una din valorile asumate de Nurvil. 

„Nurvil SRL a ales să fie partenerul oficial de mobilitate al Open Air Blues Festival Brezoi 2019, susținând necondiționat performanța artistică adusă pe meleagurile vâlcene, fiind convinși de eterna fascinație a muzicii de calitate.
Obiectivul comun este performanța, care trebuie susținută; iar alături de acest obiectiv avem și datoria de a investi în sprijinirea acțiunilor de imagine a comunității locale, un umăr pus la viitorul țării noastre, până la urmă. Suntem bucuroși și mândri sa fim alături de vâlcenii noștri la un festival de asemenea anvergură”, este mesajul managerilor Nurvil.

Cei peste 55 artiști internaționali vor simti răsfățul, confortul și prestanța celor mai noi modele Volkswagen: Touareg, Tiguan, T-Roc, Transporter și Multivan, modele dotate cu tehnologii inovatoare, mașini de mobilitate puse la dispoziție pe perioada festivalului de firma Nurvil SRL.

Ne vedem la Festival și ne vom bucura împreună de momentele frumoase alături de prieteni. #Nurvil #Volkswagen #MagicMomentsTogether
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella