Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


FOTO: ACCIDENT LA SLĂTIOARA! A fugit de la locul accidentului pentru că era băut

În dimineața zilei de 17 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliției orașului Horezu au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112, cu privire la faptul că pe raza comunei Slătioara a avut loc un eveniment rutier.

Polițiștii ajunși la fața locului au constat că cele sesizate se confirmă, la intersecția Drumului Național 67 cu Drumul Județean 605 A, km 137+850m, a fost descoperit un autoturism răsturnat,iar la fața loclui nu a fost identificat conducătorul autoturismului.

În urma verificărilor efectuate a fost identificat, pe raza comunei Mateești, conducătorul autoturismului, respectiv un bărbat de 32 de ani, din comuna Mateești, de asemenea au fost identificați și doi bărbați care s-ar fi aflat în autoturism în momentul evenimentului.

S-a procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest rezultând o alcoolemie de 0,36 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În fapt, bărbatul ar fi condus autoturismul, iar la intersecția Drumului Național 67 cu Drumul Județean 605 A, km 137+850m, pe fondul consumului de alcool și a faptului că nu ar fi adaptat viteza la intrarea într-o curbă la stânga, a părăsit partea carosabilă, a lovit o bordură din beton, după care s-a răsturnat pe carosabil.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului auto și a celor doi pasageri.

Bărbatul a fost condus la o unitate spitalicească în vederea recoltării a două probe biologice de sânge, pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei, iar pe numele său au fost întocmite acte premergătoare urmăririi penale pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestora.
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella