Locomotiva trenului personal Podu Olt - Piatra Olt A LUAT FOC în mers (FOTO)

15 Iul 2019
Incendiu la locomotiva trenului personal 2072, Podu Olt- Piatra Olt, in Halta CF Ionesti. In aceste .omente, se intervine cu doua echipaje de stingere de la ISU Valcea si un echipaj SMURD.
Din primele informații, este vorba de un tren pentru transport persoane ( locomotiva + 2 vagoane), in interiorul locomotivei, arde mocnit, cu degajari reduse de fum. In interiorul trenului se aflau aproximativ 20 de persoane care nu au intampinat probleme in urma evanimentului.
Personalul CFR a anuntat despre eveniment la dispeceratul propriu si celorlalti responsabili sa cunoasca situatia.
Trenul era in mers. Ocupantii au gasit alt mijloc de transport.
Incendiul a fost observat in momentul in care a oprit in Halta, fiind vizibila o flacara la una din roti. Cauza probabila- frecare la angrenaje in miscare (roata)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

28
Noi2019
Pi dracu, Viorico... Trebie să pleci! De tot

Pi dracu, Viorico... Trebie să pleci! De tot

Written byRomeo POPESCU

Doamne ajută că am scăpat de alegeri, Klaus Iohannis a mai prins un mandat de 5 ani la Cotroceni, bonus am scăpat și de Viorica. Ce să mai, fericire maximă! Urmează Magia Crăciunului, cu toată nebunia aferentă... Nu vreau să...

Opinii

21
Noi2019
Tristă țară: Alegem între Dăncilă și Iohannis, iar polițiștii iau bătaie de la infractori cu pistoalele în mână

Tristă țară: Alegem între Dăncilă și Iohannis, iar polițiștii iau bătaie de la infractori cu pistoalele în mână

Written byMagda POPESCU

Tristă țară! Trăim în România în care trebuie să alegem între Dăncilă și Iohannis. Dezbaterile de la distanță ale celor doi candidați ne-au arătat că la capitolul democrație am involuat vizibil, în ultimii 5 ani. Pe de o parte, am...