Locomotiva trenului personal Podu Olt - Piatra Olt A LUAT FOC în mers (FOTO)

15 Iul 2019
Incendiu la locomotiva trenului personal 2072, Podu Olt- Piatra Olt, in Halta CF Ionesti. In aceste .omente, se intervine cu doua echipaje de stingere de la ISU Valcea si un echipaj SMURD.
Din primele informații, este vorba de un tren pentru transport persoane ( locomotiva + 2 vagoane), in interiorul locomotivei, arde mocnit, cu degajari reduse de fum. In interiorul trenului se aflau aproximativ 20 de persoane care nu au intampinat probleme in urma evanimentului.
Personalul CFR a anuntat despre eveniment la dispeceratul propriu si celorlalti responsabili sa cunoasca situatia.
Trenul era in mers. Ocupantii au gasit alt mijloc de transport.
Incendiul a fost observat in momentul in care a oprit in Halta, fiind vizibila o flacara la una din roti. Cauza probabila- frecare la angrenaje in miscare (roata)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

27
Apr2020
Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Written byMagda POPESCU

Iată o dilemă, pe care mai marii de la Ministerului Învățământului trebuie să o rezolve cât mai rapid. Bulversarea din învățământ nu face bine nimănui, însă cel mai mult au de pierdut elevii.Școlile s-au închis de mai bine de trei...