Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Prăpăd în Vâlcea! Grindina face ravagii (FOTO - VIDEO)

Hidrologii au emis coduri de avertizare de inundații pentru râuri din tot 9 județe. Județul Vâlcea este și el vizat de posibilitatea revărsării apelor. Celelalte județe afectate sunt Alba, Sibiu, Hunedoara, Olt, Brașov, Harghita, Covasna și Mureș.
Mai multe localități din Vâlcea au fost lovite, luni după-amiază, de o furtună puternică, însoțită de descărcări electrice și grindină. La Zătreni, a căzut grindină de dimensiuni considerabile, curțile oamenilor fiind acoperite de un stratalb de gheață. Imaginile primite sunt de la un cititor al ziarului nostru din localitatea Zătreni, județul Vâlcea. Mai

Până la ora 16.00, Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor (INHGA) a emis cod galben de inundaţii pe râurile mici din bazinele hidrografice Mureş – afluenţii mici aferenţi sectorului aval S.H. Alba - Iulia – amonte S.H. Gelmar, Secaş (afluent al Târnavei), judeţele Alba, Sibiu, Vâlcea, Hunedoara, Olt – afluenţii aferenţi sectorului aval Ac. Voila – amonte S.H. Cornet, judeţele: Braşov, Sibiu, Vâlcea. Fenomenele hidrologice periculoase se pot produce cu probabilitate şi intensitate mai mare în bazinele hidrografice: Secaş – bazin superior.
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella