Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


FOTO - VIDEO: ACCIDENT GRAV la Olănești! Cinci persoane sunt rănite

UPDATE: Șoferul de 24 de ani, implicat în ACCIDENTUL de la Olănești, A MURITUPDATE: Șoferul de 24 de ani, implicat în ACCIDENTUL de la Olănești, A MURITConform informațiilor de ultimă oră, șoferul implicat în accidentul de la Olănești, cel care a pătruns pe contrasens, a murit. Este vorba despre Popa Nicolae Cătălin de 24 de ani din Păușești Măglași.

 

Un accident cu cinci victime s-a produs, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la Băile Olănești, după ce o mașină a intrat pe contrasens. Cinci persoane, printre care una în stare foarte gravă, au ajuns la spital cu diferite traumatisme, după ce maşinile în care se aflau s-au lovit frontal.
Conform IPJ Vâlcea, accidentul a avut loc pe DN 64, la km. 128. ”Impact frontal între două autoturisme, un auto condus de un bărbat din Păușești Măglași ar fi intrat pe contrasens și a lovit un auto care circula regulamentar, în interiorul auto se aflau 4 persoane din Băile Olănești. 5 persoane rănite, conducătorul auto care ar fi intrat pe contrasens este în stare gravă”, arată purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea.
Impact frontal, șofer încarcerat
În urma impactului, şoferul maşinii care a pătruns pe contrasens a rămas încarcerat, fiind scos de echipajul de descarcerare în stare de inconştienţă.
„În urma impactul au rezultat cinci victime, trei bărbaţi şi două femei. Persoana încarcerată (de sex masculin) a fost eliberată din autoturism, fiind în stare de inconştienţă. A fost preluată de o ambulanţă SAJ şi transportată la spital. La spital au fost transportate şi celelalte victime: un bărbat de 31 de ani, cu politraumatisme, o femeie semiconştientă, celălalt conducător auto, cu traumatisme la nivelul spatelui şi încă o femeie a cărei stare nu se cunoaşte, fiind preluată de o ambulanţă SAJ”, au precizat reprezentanţii ISU Vâlcea.

Evaluaţi acest articol
(9 voturi)
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella