FOTO - VIDEO: ACCIDENT GRAV la Olănești! Cinci persoane sunt rănite

UPDATE: Șoferul de 24 de ani, implicat în ACCIDENTUL de la Olănești, A MURITUPDATE: Șoferul de 24 de ani, implicat în ACCIDENTUL de la Olănești, A MURITConform informațiilor de ultimă oră, șoferul implicat în accidentul de la Olănești, cel care a pătruns pe contrasens, a murit. Este vorba despre Popa Nicolae Cătălin de 24 de ani din Păușești Măglași.

 

Un accident cu cinci victime s-a produs, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la Băile Olănești, după ce o mașină a intrat pe contrasens. Cinci persoane, printre care una în stare foarte gravă, au ajuns la spital cu diferite traumatisme, după ce maşinile în care se aflau s-au lovit frontal.
Conform IPJ Vâlcea, accidentul a avut loc pe DN 64, la km. 128. ”Impact frontal între două autoturisme, un auto condus de un bărbat din Păușești Măglași ar fi intrat pe contrasens și a lovit un auto care circula regulamentar, în interiorul auto se aflau 4 persoane din Băile Olănești. 5 persoane rănite, conducătorul auto care ar fi intrat pe contrasens este în stare gravă”, arată purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea.
Impact frontal, șofer încarcerat
În urma impactului, şoferul maşinii care a pătruns pe contrasens a rămas încarcerat, fiind scos de echipajul de descarcerare în stare de inconştienţă.
„În urma impactul au rezultat cinci victime, trei bărbaţi şi două femei. Persoana încarcerată (de sex masculin) a fost eliberată din autoturism, fiind în stare de inconştienţă. A fost preluată de o ambulanţă SAJ şi transportată la spital. La spital au fost transportate şi celelalte victime: un bărbat de 31 de ani, cu politraumatisme, o femeie semiconştientă, celălalt conducător auto, cu traumatisme la nivelul spatelui şi încă o femeie a cărei stare nu se cunoaşte, fiind preluată de o ambulanţă SAJ”, au precizat reprezentanţii ISU Vâlcea.

Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

27
Apr2020
Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Written byMagda POPESCU

Iată o dilemă, pe care mai marii de la Ministerului Învățământului trebuie să o rezolve cât mai rapid. Bulversarea din învățământ nu face bine nimănui, însă cel mai mult au de pierdut elevii.Școlile s-au închis de mai bine de trei...