EXCLUSIV! Detalii ȘOCANTE și acuzații de HĂRȚUIRE SEXUALĂ în cazul tinerei care s-a sinucis de la Păușești Otăsău

Acuzații de o gravitate enormă ies la iveală în cazul tragediei tinerei de 24 de ani, care s-a spânzurat luni, 8 iulie a.c. la Păușești Otăsău. Gestul fetei de a încheia socotelile cu viața, alegând să se spânzure a șocat întreaga comunitate din Păușești, mai ales că Diana era cunoscută drept o copilă veselă, cu o poftă de viață molipsitoare, avea o ambiție de fier, era extrem de inteligentă, era corectă și respectuoasă cu cei din jur! Nu există cineva să spună ceva rău despre acel copil, susțin cunoscuți ai Dianei.
Diana a fost înmormântată joi și a lăsat în urma ei multă durere, dar și multe întrebări fără răspuns. Se pare că în biletul de adio pe care familia l-a găsit explică oarecum ce a împins-o să facă gestul extrem de a-și lua viața.

Hărțuită sexual la serviciu?

Apropiați de-ai tinerei susțin că aceasta avea probleme de mai bine de un de zile la serviciu. Ea lucra la o unitate bancară și de asigurări din Râmnicu Vâlcea și, așa cum reiese din spusele mai multor cunoscuți de-ai Dianei, se pare că aceasta era hărțuită sexual de șeful ei de la agenție.
”Am fost contactata in privat de colege/prietene de-ale Dianei cărora le este teama sa faca plangere penala la politie datorita faptului ca ‘agresorul psihic al fetei’ ar fi o persoana influenta in Rm Valcea (desigur vorbim de o companie multinationala unde lumea stie ca se invart bani in functie de interese), ca atare se tem sa dea declaratii din acest motiv.
Mai mentionez ca aceste persoane care m-au contactat sint persoane tinere de pana in 30 ani. Una din ele mi-a povestit ca ‘agresorul psihic de la ...’ ar fi facut avansuri sexuale fetei, adica ca i-ar fi solicitat servicii sexuale in biroul acestuia, insa ar fi fost refuzat de catre victima, motiv pentru care fata a fost practic macinata psihic in mod sitematic timp de un an de zile de catre acesta”, susține o apropiată de-a Dianei.

Dosar penal pentru ucidere din culpă

În cazul tinerei, poliția din Horezu a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, iar cercetările vor fi supravegheate de un procuror din Horezu. Oamenii legii vor face cercetări cu privire la împrejurările decesului tinerei de 24 de ani.

Evaluaţi acest articol
(12 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...