Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


ACCIDENT LA TOMŞANI! Patru maşini implicate, trafic blocat TOTAL

ACCIDENT LA TOMŞANI! Patru maşini implicate, trafic blocat TOTAL foto arhiva
UPDATE: Unul dintre şoferii implicaţi în accidentul de la Tomşani era băut „Primul autoturism ar fi oprit ca să faciliteze, trecerea străzii, unor animale. În urma testării cu aparaul etilotest a conducătorilor auto, unui conducător i-a rezultat o alcoolemiei de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat. În urma evenimentului, a rezultat vătămarea corporală la prima vedere usoară a unei persoane”, arată IPJ Vâlcea. Joi, 11 iulie 2019, pe DN 67, în localitatea Tomşani, a avut loc un accident de circulaţie, în care au fost implicate patru autoturisme. Din primele informaţii, accidentul s-a produs pe fondul nepăstrării distanţei regulamentare. În urma impactului, o persoană a fost rănită.
„Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 67 Horezu – Râmnicu Vâlcea, la kilometrul 155+200 de metri, în zona localităţii Tomşani, judeţul Vâlcea, a avut loc o coliziune faţă-spate între 4 autoturisme, ca urmare a nepăstrării distanţei de siguranţă”, arată IGPR.
Traficul este blocat total pe ambele sensuri de mers.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella