Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

JENANT! ZERO promovabilitate la BAC la un liceu din RÂMNICU VÂLCEA

Niciunul dintre candidatii unui liceu tehnologic din Ramnicu Vâlcea care s-au inscris la prima sesiune a bacalaureatului nu a reusit sa promoveze examenul, conform rezultatelor inainte de contestatii, publicate luni pe site-ul Ministerului Educatiei.
20 din cei 24 de absolventi ai Liceului Tehnologic "Capitan Nicolae Plesoianu" care s-au inscris la examen s-au prezentat la probele scrise, cea mai mare medie obtinuta de acestia fiind 5,8.
Rezultate slabe au obtinut si absolventii Liceului Teoretic din Maciuca, unde din 17 inscrisi au obtinut medii peste 6 doar 2 candidati.
La polul opus in ceea ce priveste promovabilitatea se situeaza Colegiul National de Informatica "Matei Basarab" din Ramnicu Valcea, unde din cei 187 de elevi inscrisi au picat 3, iar 98 dintre cei care au promovat au medii intre 9 si 9,90.
Purtatorul de cuvant al Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Valcea, Adina Dobrete, a anuntat ca promovabilitatea la prima sesiune a bacalaureatului inainte de contestatii, in judetul Valcea, este de 64,70%, in crestere cu aproape trei procente fata de anul trecut, insa niciunul dintre candidati nu a obtinut media 10.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella