TOP 3 cele mai mari viteze depistate în urma RAZIEI SPR în judeţul Vâlcea! Peste 10 de şoferi au rămas fără permis

În weekend, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au acționat pe principalele artere de trafic, pentru depistarea vitezomanilor.

În urma analizelor efectuate de Poliția Rutieră Vâlcea s-a constatat faptul că, în primele 5 luni ale acestui an, la nivelul județului Vâlcea, principala cauză de producere a accidentelor rutiere a fost viteza neadaptată la condițiile de drum, care a generat producerea a 30 de accidente rutiere, soldate cu 4 morți, 6 răniți grav și 54 de răniți ușor.

Polițiștii au aplicat 94 de sancțiuni contravenționale, cu o valoare de peste 25.000 lei, dintre care 51 pentru depășirea vitezei legale. De asemenea au fost reținute 10 permise de conducere, 6 pentru depășirea vitezei legale și 4 pentru efectuarea manevrei de depășire neregulamentară.

Clasamentul pentru cele mai mari viteze depistate este următorul:

Locul 1: pe raza localității Țuțulești, Drumul Național 7 pe un sector cu limita de 70 km/h, a fost depistat un autoturism, condus de un cetățean sârb, rulând cu viteza de 146 km/h.

Locurile 2 și 3 sunt ocupate de 2 vâlceni care au fost depistați conducând autoturisme, pe Drumul Național 64, pe raza localității Râureni, cu vitezele de 140 respectiv 134 km/h, pe un sector de drum cu limita de 50 km/h.

Toți au rămas pietoni pentru 90 de zile și au fost sancționați contravențional.
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

27
Apr2020
Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Written byMagda POPESCU

Iată o dilemă, pe care mai marii de la Ministerului Învățământului trebuie să o rezolve cât mai rapid. Bulversarea din învățământ nu face bine nimănui, însă cel mai mult au de pierdut elevii.Școlile s-au închis de mai bine de trei...