VÂLCEA: Nicio medie de 10 la examenul de Bacalaureat!

Emoții pentru absolvenții de clasei a XII-a. S-au afișat rezultatele la examenul de Bacalaureat, obținute de candidații care au susținut examenul de Bacalaureat în prima sesiune a anului 2019 (înainte de contestații)
În județul Vâlcea, nici un elev nu a reușit să obțină media 10. –

Ștefania-Gabriela Dina, de la Liceul „Constantin Brâncoveanu” Horezu, a obținut media de 9,96, cea mai mare la niveul județului Vâlcea, înainte de contestații. Trei elevi au reușit să obțină media 9,93. Este vorba despre Gabriel Nedelcu de la CN „Mircea cel Bătrân”, Ana Palea de la Liceul „Preda Buzescu” Berbești și Cristina-Gabriela Tîrși, de la CN „Mircea cel Bătrân”.
Medii de 9.90 au mai obținut și elevii Anamaria Berbece de la CNI „Matei Basarab”, Maria-Alexandra Ciocan de la CN „Mircea cel Bătrân”, Florina-Bianca Matei de la Liceul „Gib Mihăescu” Drăgășani.

După afișarea rezultatelor, elevii pot depune contestații tot astăzi, între orele 12:00 şi 16:00, iar rezultatele finale vor fi publicate sțmbătă, 13 iulie 2019.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...