Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


VÂLCEA: Nicio medie de 10 la examenul de Bacalaureat!

Emoții pentru absolvenții de clasei a XII-a. S-au afișat rezultatele la examenul de Bacalaureat, obținute de candidații care au susținut examenul de Bacalaureat în prima sesiune a anului 2019 (înainte de contestații)
În județul Vâlcea, nici un elev nu a reușit să obțină media 10. –

Ștefania-Gabriela Dina, de la Liceul „Constantin Brâncoveanu” Horezu, a obținut media de 9,96, cea mai mare la niveul județului Vâlcea, înainte de contestații. Trei elevi au reușit să obțină media 9,93. Este vorba despre Gabriel Nedelcu de la CN „Mircea cel Bătrân”, Ana Palea de la Liceul „Preda Buzescu” Berbești și Cristina-Gabriela Tîrși, de la CN „Mircea cel Bătrân”.
Medii de 9.90 au mai obținut și elevii Anamaria Berbece de la CNI „Matei Basarab”, Maria-Alexandra Ciocan de la CN „Mircea cel Bătrân”, Florina-Bianca Matei de la Liceul „Gib Mihăescu” Drăgășani.

După afișarea rezultatelor, elevii pot depune contestații tot astăzi, între orele 12:00 şi 16:00, iar rezultatele finale vor fi publicate sțmbătă, 13 iulie 2019.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella