Un bărbat din Vâlcea s-a urcat pe acoperiș ca să intre în casa fostei concubine! A bătut-o fără milă pe mama acesteia

Un bărbat de 53 de ani din județul Vâlcea s-a urcat pe acoperiș ca să intre în casa fostei concubine, însă lucrurile au luat o altă turnură.
Acesta a fost reţinut de poliţişti după ce fosta concubină l-a reclamat că a pătruns prin efracţie în locuinţa ei şi i-a bătut mama.
Polițiștii din cadrul Poliției Stațiunii Voineasa, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brezoi, au reținut un bărbat de 53 de ani, din Voineasa, cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, distrugere și violare de domiciliu.

În fapt, la data de 22 iunie a.c., acesta a pătruns prin escaladarea acoperișului, în locuința fostei concubine, fără acordul acesteia, unde i-a distrus un televizor și a agresat-o fizic pe mama acesteia, de 72 de ani , provocându-i leziuni traumatice ce necesită pentru vindecare, 20-25 de zile îngrijiri medicale.

La data de 03 iunie a.c., bărbatul a fost prezentat Instanței de Judecată, iar în baza probatoriului administrat, împotriva acestuia a fost luată măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile.

Bărbatul a fost încarcerat la Centrul de Rețineri și Arest Preventiv al Inspectoratului Județean de Poliție Vâlcea.
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

27
Apr2020
Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Written byMagda POPESCU

Iată o dilemă, pe care mai marii de la Ministerului Învățământului trebuie să o rezolve cât mai rapid. Bulversarea din învățământ nu face bine nimănui, însă cel mai mult au de pierdut elevii.Școlile s-au închis de mai bine de trei...