Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


Un bărbat din Vâlcea s-a urcat pe acoperiș ca să intre în casa fostei concubine! A bătut-o fără milă pe mama acesteia

Un bărbat de 53 de ani din județul Vâlcea s-a urcat pe acoperiș ca să intre în casa fostei concubine, însă lucrurile au luat o altă turnură.
Acesta a fost reţinut de poliţişti după ce fosta concubină l-a reclamat că a pătruns prin efracţie în locuinţa ei şi i-a bătut mama.
Polițiștii din cadrul Poliției Stațiunii Voineasa, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brezoi, au reținut un bărbat de 53 de ani, din Voineasa, cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, distrugere și violare de domiciliu.

În fapt, la data de 22 iunie a.c., acesta a pătruns prin escaladarea acoperișului, în locuința fostei concubine, fără acordul acesteia, unde i-a distrus un televizor și a agresat-o fizic pe mama acesteia, de 72 de ani , provocându-i leziuni traumatice ce necesită pentru vindecare, 20-25 de zile îngrijiri medicale.

La data de 03 iunie a.c., bărbatul a fost prezentat Instanței de Judecată, iar în baza probatoriului administrat, împotriva acestuia a fost luată măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile.

Bărbatul a fost încarcerat la Centrul de Rețineri și Arest Preventiv al Inspectoratului Județean de Poliție Vâlcea.
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella