Să conduceți cu plăcere spre victorie! Nurvil Volkswagen alături de campioanele de la SCM

04 Iul 2019
Suntem onorați și mândri să vă informăm că Nurvil SRL, distribuitorul autorizat Volkswagen în jud.Vâlcea și Gorj, este sponsor oficial al SCM Rm.Vâlcea - Handbal Feminin pentru anul competițional 2019-2020.

Astăzi, 4 iulie, Nurvil s-a bucurat de prezența echipei de handbal feminin în showroomul său Volkswagen din Rm.Vâlcea, prilej cu care conducerea companiei a înmânat cheile noilor SUV-uri T-Cross și Tiguan delegației Campioanei României la Handbal feminin!
„Vă ținem pumnii și vă dorim să conduceți cu plăcere spre fiecare victorie“, le-a transmis fetelor Mirel Asprița, directorul de vânzări autoturisme Nurvil Volkswagen.

Echipa Nurvil Volkswagen este unul dintre cei mai înfocați fani ai echipei de handbal feminin din Râmnicu Vâlcea, fiind de asemenea Partener Oficial al SCM Râmnicu Vâlcea în Cupa EHF. Mari iubitori ai acestui sport, cei de la Nurvil sunt prezenți la toate meciurile SCM Rm.Vâlcea desfășurate în municipiu.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

27
Apr2020
Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Written byMagda POPESCU

Iată o dilemă, pe care mai marii de la Ministerului Învățământului trebuie să o rezolve cât mai rapid. Bulversarea din învățământ nu face bine nimănui, însă cel mai mult au de pierdut elevii.Școlile s-au închis de mai bine de trei...