Să conduceți cu plăcere spre victorie! Nurvil Volkswagen alături de campioanele de la SCM

04 Iul 2019
Suntem onorați și mândri să vă informăm că Nurvil SRL, distribuitorul autorizat Volkswagen în jud.Vâlcea și Gorj, este sponsor oficial al SCM Rm.Vâlcea - Handbal Feminin pentru anul competițional 2019-2020.

Astăzi, 4 iulie, Nurvil s-a bucurat de prezența echipei de handbal feminin în showroomul său Volkswagen din Rm.Vâlcea, prilej cu care conducerea companiei a înmânat cheile noilor SUV-uri T-Cross și Tiguan delegației Campioanei României la Handbal feminin!
„Vă ținem pumnii și vă dorim să conduceți cu plăcere spre fiecare victorie“, le-a transmis fetelor Mirel Asprița, directorul de vânzări autoturisme Nurvil Volkswagen.

Echipa Nurvil Volkswagen este unul dintre cei mai înfocați fani ai echipei de handbal feminin din Râmnicu Vâlcea, fiind de asemenea Partener Oficial al SCM Râmnicu Vâlcea în Cupa EHF. Mari iubitori ai acestui sport, cei de la Nurvil sunt prezenți la toate meciurile SCM Rm.Vâlcea desfășurate în municipiu.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...