Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Să conduceți cu plăcere spre victorie! Nurvil Volkswagen alături de campioanele de la SCM

04 Iul 2019
Suntem onorați și mândri să vă informăm că Nurvil SRL, distribuitorul autorizat Volkswagen în jud.Vâlcea și Gorj, este sponsor oficial al SCM Rm.Vâlcea - Handbal Feminin pentru anul competițional 2019-2020.

Astăzi, 4 iulie, Nurvil s-a bucurat de prezența echipei de handbal feminin în showroomul său Volkswagen din Rm.Vâlcea, prilej cu care conducerea companiei a înmânat cheile noilor SUV-uri T-Cross și Tiguan delegației Campioanei României la Handbal feminin!
„Vă ținem pumnii și vă dorim să conduceți cu plăcere spre fiecare victorie“, le-a transmis fetelor Mirel Asprița, directorul de vânzări autoturisme Nurvil Volkswagen.

Echipa Nurvil Volkswagen este unul dintre cei mai înfocați fani ai echipei de handbal feminin din Râmnicu Vâlcea, fiind de asemenea Partener Oficial al SCM Râmnicu Vâlcea în Cupa EHF. Mari iubitori ai acestui sport, cei de la Nurvil sunt prezenți la toate meciurile SCM Rm.Vâlcea desfășurate în municipiu.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella