Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


LEGEA PENSIILOR a fost votată! Mii de români vor beneficia de noul act legislativ

30 Iun 2019
Vești importante pentru toți pensionarii. Noua Lege a Pensiilor a fost adoptată de Camera Deputaților, după ce a picat la Senat. Aceasta ar urma să fie aplicată de pe 1 septembrie 2021 în cazul în care va fi promulgată de președinte.
Legea Pensiilor vine cu schimbări majore pentru foarte mulți români. Una dintre aceste mari schimbări se referă la vârsta de pensionare. Mii de români ar putea ieși mult mai devreme la pensie.
Este vorba despre mamele cu mai mulți copii. Potrivit noii legi, femeile care au născut 3 copii pe care i-au crescut până la vârsta de 16 ani, beneficiază de reducerea vârstei de pensionare cu 6 ani, doi ani pentru fiecare copil. Începând cu al 4-lea copil se adaugă câte 1 an în plus, pentru fiecare copil.
Mai este o condiție extrem de importantă pe care acestea trebuie să o îndeplinească. Mamele trebuie să realizeze stagiul minim de cotizare de 15 ani pe.ntru a beneficia de această reducere.
Pentru a intra în vigoare, proiectul trebuie să fie promulgat de Klaus Iohannis și publicat în Monitorul Oficial.

 
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella