AUDIENTE LA MADULARI SI LA SUSANI! Constantin Rădulescu a identificat problemele oamenilor

Miercuri, 26 iunie 2019, Preşedintele Constantin Rădulescu a acordat audienţe cetăţenilor din comunele Mădulari şi Şuşani

Pentru a fi mai aproape de vâlcenii cu probleme care îi solicită sprijinul, Preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Constantin Rădulescu, a început programul audienţelor în teritoriu de astăzi, 26 iunie 2019, când a fost prezent, de la ora 15.00, la Căminul cultural din comuna Mădulari, unde s-a întâlnit cu cetăţeni din localitate, dar şi din comuna Şuşani.

Preşedintele Constantin Rădulescu a fost însoţit în teritoriu de o echipă de specialişti din cadrul aparatului de specialitate al CJ Vâlcea, dar şi de reprezentaţi ai mai multor instituţii pulblice, invitate să participe la audienţele publice organizate la Mădulari.

Problemele semnalate de cetăţeni au vizat: identificarea unor soluţii pentru stoparea atacului porcilor mistreţi asupra culturilor şi a gospodăriilor; decolmatarea albiilor apelor curgătoare care traversează localităţile şi amenajarea torenţilor; amplasarea de indicatoare pentru semnalizarea circulaţiei rutiere pe drumurile judeţene, dar şi rezolvarea problemelor de cadastru, generate de suprapunerea unor terenuri.

Deoarece la audienţe au participat şi reprezentanţii ai mai multor instituţii publice, cetăţenilor li s-au oferit, pe loc, îndrumări legale pentru rezolvarea unora dintre problemele semnalate, pentru celelalte urmând ca instituţiile competente să ia măsuri de soluţionare.

Preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea mulţumeşte pe această cale conducerilor instituţiilor care au dat curs invitaţiei sale de a-l însoţi în teritoriu pentru audienţele publice.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...