FOTO: Ploile torentiale au făcut ravagii în Vâlcea

Subsolurile mai multor clădiri din Râmnicu Vâlcea au fost inundate vineri după ce a plouat cu găleata. Probleme au fost și în trafic, după șoseaua de centură a orașului și mai multe străzi au fost acoperite de apă.
Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vâlcea au anunțat că sunt probleme pe străzile Someş, Nicolae Bălcescu, Nicolae Titulescu şi Ferdinand din Râmnicu Vâlcea. Pompierii intervin cu mai multe motopompe pentru a evacua apa.
De asemenea, militarii au intervenit pentru a îndepărta un copac care a căzut pe Calea lui Traian, artera principală de circulație din Râmnicu Vâlcea.
Din cauza ploii torențiale, și pasajul de pe strada Dacia a fost inundat. Șoferul unei mașini a rămas blocat și nu a mai putut înainta din cauza apei.
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...