Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


CONDAMNAT pentru TRAFIC de persoane! Un bărbat din Laloşu a obligat o femeie să practice prostituţia în Italia

CONDAMNAT pentru TRAFIC de persoane! Un bărbat din Laloşu a obligat o femeie să practice prostituţia în Italia foto arhiva
Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și Postului de Poliție Comunal Laloșu au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis pe numele unui bărbat de 46 de ani, din comuna Laloșu.

Astăzi 27 iunie a.c., polițiștii au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis de Tribunalul Olt, pe numele unui bărbat de 46 de ani, din comuna Laloșu, urmărit național, fiind condamnat la o pedeapsă privativă de libertate de 6 ani, 11 luni și 9 zile închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de persoane.

În fapt, în luna iunie a anului 2014, în timp ce se afla pe teritoriul Italiei, bărbatul a adăpostit la locuința sa, o femeie, pe care a exploatat-o prin obligarea la practicarea prostituției în folosul său.

Bărbatul a fost încarcerat la un penitenciar de pe raza județului Argeș.
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella