DECO HOUSE, destinaţia ta de shopping! Cel mai nou magazin de unelte din Râmnicu Vâlcea

Noua destinaţie de shopping din municipiul Râmnicu Vâlcea este magazinul DECO HOUSE, deschis recent pe strada Carol, lângă APAVIL, unde peste 10.000 de produse sunt puse la dispoziţia clienţilor, pentru a-şi înfrumuseţa casa şi grădina sau pur şi simplu pentru a face un cadou inedit unui prieten drag.
DECO HOUSE te ajută la treabă! În magazinul situat pe strada Carol, chiar lângă Apavil, găseşti o gama foarte variata de unelte de grădinărit, scule şi utilaje de cea mai bună calitate pentru ca tu sa duci la bun sfarsit orice sarcina de pe langa casa. Produsele sunt fabricate de firma DEDRA din Polonia, renumită pentru produse de cea mai bună calitate.
Exploarează magazinul DECO HOUSE de lângă APAVIL, unde te aşteaptă peste 10.000 de produse şi profită de ofertele zilnice extrem de atractive.
La DECO HOUSE vei gasi scule electrice si echipamente de protectie ieftine care te vor ajuta si proteja orice ai avea de facut pentru casa si gradina ta. De asemenea, mai poti alege scule necesare in constructii sau pentru curatenie.
La DECO HOUSE beneficiezi de preturi foarte bune si la unelte profesionale, care nu te vor lasa niciodata la greu. Preţurile la instalaţiile sanitare, pe care le poţi cumpăra de la DECO HOUSE, sunt fără concurenţă!
Corpuri de iluminat cu design unic
Deco House este un magazin deschis recent unde poţi găsi corpuri de iluminat si decoratiuni, astfel încât pasiunea pentru frumos, design-ul si arta se impletesc perfect! Lustrele din sticlă şi cristal îţi vor înfrumuseţa casa.

Galerie de imagini

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

28
Noi2019
Pi dracu, Viorico... Trebie să pleci! De tot

Pi dracu, Viorico... Trebie să pleci! De tot

Written byRomeo POPESCU

Doamne ajută că am scăpat de alegeri, Klaus Iohannis a mai prins un mandat de 5 ani la Cotroceni, bonus am scăpat și de Viorica. Ce să mai, fericire maximă! Urmează Magia Crăciunului, cu toată nebunia aferentă... Nu vreau să...

Opinii

21
Noi2019
Tristă țară: Alegem între Dăncilă și Iohannis, iar polițiștii iau bătaie de la infractori cu pistoalele în mână

Tristă țară: Alegem între Dăncilă și Iohannis, iar polițiștii iau bătaie de la infractori cu pistoalele în mână

Written byMagda POPESCU

Tristă țară! Trăim în România în care trebuie să alegem între Dăncilă și Iohannis. Dezbaterile de la distanță ale celor doi candidați ne-au arătat că la capitolul democrație am involuat vizibil, în ultimii 5 ani. Pe de o parte, am...