TRANSPORT ILEGAL DE GAZOLINĂ! Au fost prinşi doi bărbaţi

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Berbești au depistat pe raza comunei Alunu, un transport ilegal de produs petrolier.

La data de 24 iunie a.c., polițiștii, în baza informațiilor deținute, au oprit pentru control, pe raza comunei Alunu, două autoturisme.

Unul dintre autoturisme era condus de un bărbat de 34 de ani, din județul Gorj, iar în urma controlului autoturismului a fost descoperită cantitatea de 270 litri de produs petrolier, ce pare a fi gazolină, pentru care bărbatul nu deținea aviz de însoțire a mărfii.

Celălalt autoturism era condus de un bărbat de 43 de ani, tot din județul Gorj, iar în urma controlului autoturismului a fost descoperită cantitatea de 360 litri de produs petrolier, ce pare a fi gazolină, pentru care bărbatul nu deținea aviz de însoțire a mărfii. De asemenea în urma verificărilor, polițiștii au stabilit faptul că, bărbatul de 43 de ani, nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule, pe numele său fiind întocmit un dosar penal.

Întreaga cantitate de produs petrolier a fost confiscată, iar cei doi bărbați au fost sancționați contravențional cu 2000 lei, conform art.11 din O.U.G 271/2000.

Se fac verificări pentru stabilirea provenienței gazolinei.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

16
Ian2020
Despre morți numai de bine!

Despre morți numai de bine!

Written byRomeo POPESCU

"În singuratate înveți rugăciunea și meditația care îți arată că ea, singuratatea, nu există." - Ioan Gyuri Pascu Despre regretata Cristina Țopescu este vorba. O tragedie neașteptată. Nici nu a început bine anul și o veste dramatică a întristat România....

Opinii

06
Ian2020
Arde Australia!!! Ne pasă? Ar trebui

Arde Australia!!! Ne pasă? Ar trebui

Written byMagda POPESCU

Continentul australian se poate transforma în orice secundă într-o catastrofă climatică fără precedent, incendiile care au cuprins întreg continentul fiind în plină desfășurare și la ora când scriu aceste rânduri. Imaginile apocaliptice care ne vin de acolo, din locul în...