Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


TRANSPORT ILEGAL DE GAZOLINĂ! Au fost prinşi doi bărbaţi

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Berbești au depistat pe raza comunei Alunu, un transport ilegal de produs petrolier.

La data de 24 iunie a.c., polițiștii, în baza informațiilor deținute, au oprit pentru control, pe raza comunei Alunu, două autoturisme.

Unul dintre autoturisme era condus de un bărbat de 34 de ani, din județul Gorj, iar în urma controlului autoturismului a fost descoperită cantitatea de 270 litri de produs petrolier, ce pare a fi gazolină, pentru care bărbatul nu deținea aviz de însoțire a mărfii.

Celălalt autoturism era condus de un bărbat de 43 de ani, tot din județul Gorj, iar în urma controlului autoturismului a fost descoperită cantitatea de 360 litri de produs petrolier, ce pare a fi gazolină, pentru care bărbatul nu deținea aviz de însoțire a mărfii. De asemenea în urma verificărilor, polițiștii au stabilit faptul că, bărbatul de 43 de ani, nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule, pe numele său fiind întocmit un dosar penal.

Întreaga cantitate de produs petrolier a fost confiscată, iar cei doi bărbați au fost sancționați contravențional cu 2000 lei, conform art.11 din O.U.G 271/2000.

Se fac verificări pentru stabilirea provenienței gazolinei.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella