RAZIE în farmaciile din Vâlcea! Amenzi de peste 37.000 de lei

24 Iun 2019
În weekend, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au organizat și pus în aplicare un plan de acțiune, ce a avut ca scop prevenirea activităților ilegale comise în domeniul comețului cu medicamente, produse de uz medical, produse farmaceutice, precum și în domeniul contrafacerii de bunuri.

Au fost efectuate verificări la agenții economici are își desfășoară activitatea pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea, orașelor Băbeni, Horezu, Berbești, Bălcești și comunele limitrofe acestora, cu această ocazie fiind obținute următoarele rezultate:

Au fost verificați 17 operatori economici, din care 8 sunt farmacii, a fost constatată o infracțiune prevăzută de Lg. 84/1998 privind mărcile și indicațiile geografice, ocazie cu care au fost indisponibilizate obiecte vestimentare cu o valoare de 285 lei, de asemenea au fost aplicate 11 sancțiuni contravenționale conform Lg.12/1990 și O.U.G 28/1999 republicată, cu o valoare de peste 37 000 lei, au fost confiscate produse cu termenul de valabilitate expirat, în valoare totală de 560 lei și suma de 500 lei pentru care operatorii economici nu au emis bon fiscal.
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

30
Ian2020
Virusomania tâmpește România

Virusomania tâmpește România

Written byMagda POPESCU

Știrile care vin din China sunt tot mai alarmante în ceea ce privește noul virus gripal descoperit acolo. Însă, în România, în loc să tratăm, la nivel public și informațional, această situație cu responsabilitate și discernământ, se titrează cât mai...