Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


FOTO: ACCIDENT SPECTACULOS în Râmnicu Vâlcea! Trei persoane încarcerate

In data de 24 iunie, la ora 01:45, prin 112 a fost anunțat un accident rutier în municipiul Rm Valcea, str. Saceodateanu. Un autoturism rasturnat, posibil victime incarcerate. Ls fata locului, ISU Valcea a trimis un chipaj Descarcerare si SMURD de la G.I Rm Valcea.
In urma accidentului, la fața locului au fost gasite trei victime din care doua incarcerate (șoferul și pasagerul din poartea stangă spate). Pentru operatiunea de descarcerare a fost necesara prezenta unei autospeciale cu apa si spuma in sprijin. Prin interventia promptă a pompierilor, s-a reușit salvarea celor două persoane încarcerate. După ce au primit îngrijiri medicale preliminare, acestea au fost transportate la UPU Vâlcea, aceeași măsură fiind luată și pentru a treia victimă care avea leziuni multiple minore. Acestea au fost predate la UPU Valcea în stare conștientă, pentru continuarea investigațiilor.
Evaluaţi acest articol
(18 voturi)
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella