Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


Curs de Fotografie organizat ȋn Râmnicu Vâlcea! Deschidere în data de 3 iulie 2019

20 Iun 2019
Nu rataţi unul dintre ultimele locuri disponibile pentru cursul de Fotografie desfãşurat în Rm.Valcea, curs organizat de Profesional New Consult ce se adreseazã tuturor celor care doresc sa inceapa o cariera in domeniu, dar si iubitorilor de frumos, pasionati de aceasta arta. Invata regulile de baza si experimenteaza, dezvolta-ti tehnica, surprinde cadrul perfect, apasa butonul si declanseaza emotii, inscrie-te la curs! Cursul de Fotografie organizat de Profesional New Consult este autorizat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, astfel ca dupa absolvire vei obtine o diploma acreditata cu care vei putea profesa ca fotograf atat la nivel national, cat si international.
De asemenea, cursul se adreseaza celor care doresc sã îşi îmbunãtãţeascã performanţele fotografice şi sã surprindã imaginile perfecte în timpul liber, în vacanţe, cu ocazia diferitelor evenimente din viaţă, dar şi celor care doresc sa se initieze in acest domeniu.
Componenta principalã a cursului este cea practicã, acesta desfãşurându-se atât în sala de curs, dar şi în naturã, în aer liber, fiind abordatã atât fotografia de interior, cât şi fotografia de exterior, peisajul, portretul.
Dacã doriţi sã cunoaşteţi tainele fotografiei şi sã obţineţi o diplomã acreditatã, soluţia o reprezintã cursul de fotografie organizat în Rm.Valcea, ce vã propune sesiuni teoretice, dar mai ales practice. Cursul este susţinut de formator cu experienţã în domeniu, preţul cursului putand fi achitat si in rate.
Pentru detalii despre cursul de Fotografie vã puteţi adresa firmei Profesional New Consult la sediul acesteia situat ȋn Rm,Valcea, aflat la urmãtoarea locaţie : Str. Calea lui Traian, Nr.160, Bl.21, SC.B, camera 5
• Mobil: 0765708877
• e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.,
• web: www.profesionalnewconsult.ro
De asemenea, firma va organiza în perioada urmãtoare, cursuri recunoscute şi acreditate în urmãtoarele domenii:
Curs Inspector Resurse Umane (https://www.profesionalnewconsult.ro/management-si-cariera/inspector-resurse-umane/ )

Curs Inspector Sãnãtate şi Securitate în Muncã
(https://www.profesionalnewconsult.ro/management-si-cariera/curs-inspector-ssm/ )

Curs Contabilitate
(https://www.profesionalnewconsult.ro/management-si-cariera/curs-contabilitate/ )
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella