MIRCIA GUTĂU la premierea concursului de Karting electric: Ori de câte ori veți dori să vă simțiți bine, veniți la Râmnicu Vâlcea! (VIDEO)

În acest week-end, centrul municipiului a fost gazda SuperCupei României la Karting electric ”Marele ePremiu al oraşului Râmnicu Vâlcea” – eKart ‘nG City Center 2019 pentru copii între 4 şi 13 ani, în organizarea Asociaţiei Clubul de Karting Bucureşti, în parteneriat cu Primăria municipiului Râmnicu Vâlcea şi în asociere cu Formula Electric Promotion, Automobil Clubul Român, Federaţia Internaţională de Automobilism şi Ministerul Tineretului şi Sportului. Prima SuperCupă la Karting electric din România s-a desfăşurat la Bucureşti, în anul 2017, iar de atunci s-au mai derulat ediţii ale acestei competiţii în Capitală şi în municipiul Constanţa. Prin organizarea acestui eveniment, Râmnicu Vâlcea intră în rândul comunităţilor locale care susţin sporturile şi mobilitatea în rândul copiilor şi tinerilor.
După două zile de concurs, a venit și clipa mult așteptată a premierii. Prezent la manifestare, primarul Gutău le-a adresat câteva cuvinte celor prezenți:
”Pentru mine, în calitate de primar al orașului Râmnicu Vâlcea, este o mare onoare ca în orașul nostru să aibă loc atât de multe activități sportive. Râmnicu Vâlcea este considerat drept capitala handbalului românesc și în acest an echipa de handbal a muncipiului a câștigat campionatul național. În fiecare week-end avem programate manifestări sportive.
Sper că vă simțiti bine la noi în oraș și îi felicit pe cei care au avut ideea să organizeze această competiție de karturi. Ori de câte ori veți dori să vă simțiți bine, veniți la Râmnicu Vâlcea!”a conchis primarul Gutău.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

28
Noi2019
Pi dracu, Viorico... Trebie să pleci! De tot

Pi dracu, Viorico... Trebie să pleci! De tot

Written byRomeo POPESCU

Doamne ajută că am scăpat de alegeri, Klaus Iohannis a mai prins un mandat de 5 ani la Cotroceni, bonus am scăpat și de Viorica. Ce să mai, fericire maximă! Urmează Magia Crăciunului, cu toată nebunia aferentă... Nu vreau să...

Opinii

21
Noi2019
Tristă țară: Alegem între Dăncilă și Iohannis, iar polițiștii iau bătaie de la infractori cu pistoalele în mână

Tristă țară: Alegem între Dăncilă și Iohannis, iar polițiștii iau bătaie de la infractori cu pistoalele în mână

Written byMagda POPESCU

Tristă țară! Trăim în România în care trebuie să alegem între Dăncilă și Iohannis. Dezbaterile de la distanță ale celor doi candidați ne-au arătat că la capitolul democrație am involuat vizibil, în ultimii 5 ani. Pe de o parte, am...