ACCIDENT MORTAL la Budesti! Un bărbat de 37 de ani si-a pierdut viata

In jurul orei 4 .15, pe raza com Budesti (DN 7) a avut loc o coliziunea intre două autoturisme, rezultând doua victime încarcerate. ISU Valcea a intervenit cu un echipaj SMURD si unul de DESCARCERARE.
Ambele victime au fost descarcerate. Din nefericire, una dintre victime nu mai prezinta semne vitale, cea de-a doua a fost transportată la spital de un echipaj SAJ.
Persoana decedată a fost un bărbat, în varsta de 37 de ani, a fost extras cu leziuni incompatibile cu viața fiind declarat decedat de către un echipaj SAJ.
Traficul a fost blocat pe toata durata operatiunilor de intervenție.
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...