DURERE! Un orfan din Vâlcea a pierdut lupta cu cancerul

13 Iun 2019
Adrian Mihai, un orfan din Vâlcea, însă iubit și îngrijit de toți cei de la Centrul pentru Copii cu dizabilități, a decedat din viață în urma unei lungi suferințe. A luptat împotriva cancerului, însă până la urmă, a pierdut.
Trupul neînsuflețit al lui Adrian este depus la capela Sfântul Ioan din Râmnicu Vâlcea. Înmormântarea va avea loc vineri, 14 iunie 2019, la Galicea.
Adrian a fost diagnosticat pe 1 Iunie 2017 cu tumoare cerebrală grad IV, malformatie din naștere și care a evoluat odată cu creșterea lui. Avea doar 17 ani când s-a descoperit cumplita boala. A fost operat de urgentă la Spitalul Bagdasar Arseni din București. După operație doctorii i-au dat de trăit maxim 2 luni. Însă Dumnezeu a vrut sa mai trăiască încă 1 an jumătate. În Ianuarie 2019, boala a recidivat in mod agresiv. La intervenția doctorului neurolog Preoteasa acesta și-a revenit, dar starea lui era incerta. La fel, medicii i-au dat maxim 2 luni și a trăit aproape 5 luni. Dumnezeu totuși a decis să-l ia la El. A avut parte de cea mai buna îngrijire din partea celor de la CCD (centrul pentru copiii cu dizabilități) care au stat NON stop lângă el și l-au îngrijit.
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

16
Ian2020
Despre morți numai de bine!

Despre morți numai de bine!

Written byRomeo POPESCU

"În singuratate înveți rugăciunea și meditația care îți arată că ea, singuratatea, nu există." - Ioan Gyuri Pascu Despre regretata Cristina Țopescu este vorba. O tragedie neașteptată. Nici nu a început bine anul și o veste dramatică a întristat România....

Opinii

06
Ian2020
Arde Australia!!! Ne pasă? Ar trebui

Arde Australia!!! Ne pasă? Ar trebui

Written byMagda POPESCU

Continentul australian se poate transforma în orice secundă într-o catastrofă climatică fără precedent, incendiile care au cuprins întreg continentul fiind în plină desfășurare și la ora când scriu aceste rânduri. Imaginile apocaliptice care ne vin de acolo, din locul în...