DURERE! Un orfan din Vâlcea a pierdut lupta cu cancerul

13 Iun 2019
Adrian Mihai, un orfan din Vâlcea, însă iubit și îngrijit de toți cei de la Centrul pentru Copii cu dizabilități, a decedat din viață în urma unei lungi suferințe. A luptat împotriva cancerului, însă până la urmă, a pierdut.
Trupul neînsuflețit al lui Adrian este depus la capela Sfântul Ioan din Râmnicu Vâlcea. Înmormântarea va avea loc vineri, 14 iunie 2019, la Galicea.
Adrian a fost diagnosticat pe 1 Iunie 2017 cu tumoare cerebrală grad IV, malformatie din naștere și care a evoluat odată cu creșterea lui. Avea doar 17 ani când s-a descoperit cumplita boala. A fost operat de urgentă la Spitalul Bagdasar Arseni din București. După operație doctorii i-au dat de trăit maxim 2 luni. Însă Dumnezeu a vrut sa mai trăiască încă 1 an jumătate. În Ianuarie 2019, boala a recidivat in mod agresiv. La intervenția doctorului neurolog Preoteasa acesta și-a revenit, dar starea lui era incerta. La fel, medicii i-au dat maxim 2 luni și a trăit aproape 5 luni. Dumnezeu totuși a decis să-l ia la El. A avut parte de cea mai buna îngrijire din partea celor de la CCD (centrul pentru copiii cu dizabilități) care au stat NON stop lângă el și l-au îngrijit.
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

27
Apr2020
Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Written byMagda POPESCU

Iată o dilemă, pe care mai marii de la Ministerului Învățământului trebuie să o rezolve cât mai rapid. Bulversarea din învățământ nu face bine nimănui, însă cel mai mult au de pierdut elevii.Școlile s-au închis de mai bine de trei...