Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

DURERE! Un orfan din Vâlcea a pierdut lupta cu cancerul

13 Iun 2019
Adrian Mihai, un orfan din Vâlcea, însă iubit și îngrijit de toți cei de la Centrul pentru Copii cu dizabilități, a decedat din viață în urma unei lungi suferințe. A luptat împotriva cancerului, însă până la urmă, a pierdut.
Trupul neînsuflețit al lui Adrian este depus la capela Sfântul Ioan din Râmnicu Vâlcea. Înmormântarea va avea loc vineri, 14 iunie 2019, la Galicea.
Adrian a fost diagnosticat pe 1 Iunie 2017 cu tumoare cerebrală grad IV, malformatie din naștere și care a evoluat odată cu creșterea lui. Avea doar 17 ani când s-a descoperit cumplita boala. A fost operat de urgentă la Spitalul Bagdasar Arseni din București. După operație doctorii i-au dat de trăit maxim 2 luni. Însă Dumnezeu a vrut sa mai trăiască încă 1 an jumătate. În Ianuarie 2019, boala a recidivat in mod agresiv. La intervenția doctorului neurolog Preoteasa acesta și-a revenit, dar starea lui era incerta. La fel, medicii i-au dat maxim 2 luni și a trăit aproape 5 luni. Dumnezeu totuși a decis să-l ia la El. A avut parte de cea mai buna îngrijire din partea celor de la CCD (centrul pentru copiii cu dizabilități) care au stat NON stop lângă el și l-au îngrijit.
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella