Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


EXCLUSIV! Acuzații de ABUZ SEXUAL la un liceu din Vâlcea

Acuzații grave, de ABUZ sexual, la un liceu din Vâlcea. Totul s-a întâmplat la Liceul George Tarnea din Babeni, iar incredibila situatie dureaza de mai bine de 2 saptamani. Informatii exclusive obtinute de VOCEA VALCII arata ca un elev de clasa I a fost abuzat sexual in toaleta de un elev de liceu

Apropiati ai părinţilor baietelului spun că au aflat de incident chiar de la elevul de clasa I. Imediat au alarmat conducerea şcolii, dar şi poliţia.
"Un elev de liceu a violat în toaleta din școala veche în care se află ciclul primar, un elev de la clasa întâi în repetate rânduri-chiar și ieri, aproape două săptămâni. A raportat directoarelor liceului George Țărnea Iacob Ramona și Ciocan Simona, fără ca acestea să analizeze cazul, ba mai mult, ignorând total situația. Raportându-se cazul de către părinți poliției locale, aceștia împreună cu directoarele au încercat să mușamalizeze situația, rugând părinții să lase situația moartă, invocând faptul că vor râde colegii de fiul lor abuzat", susțin apropiați ai familiei.

Reprezentanţii Poliţiei susţin că au fost sesizaţi şi în prezent se fac cercetări în acest caz. Ei spun că acuzaţia este de corupere sexuală a minorilor. Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă între 2 şi 5 ani de închisoare.
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella