ȘOCANT! Fetita de 6 ani agresata sexual de varul tatalui ei, in varsta de 52 de ani

12 Iun 2019
O fetiță de 6 ani a fost agresată sexual de varul tatalui ei, in varsta de 52 de ani. Barbatul a fost retinut de politistii valceni, fiind acuzat ca ar fi agresat sexual o fetita de 6 ani, fiica varului sau. Fapta a fost sesizata de mama copilei.
Potrivit reprezentantilor Inspectoratului de Politie al Judetului Valcea, politistii din Milcoiu au retinut pentru 24 de ore un barbat, de 52 de ani, pentru agresiune sexuala fata de o fetita de 6 ani, din comuna Nicolae Balcescu.
„Fapta a fost sesizata de mama minorei, in cursul zilei de 5 iunie a.c.. Potrivit acesteia, in data de 26 mai a.c., in jurul orei 16.00, barbatul, de 52 de ani, care este var cu tatal victimei, ar fi condus-o pe minora la domiciliul sau, spunandu-i acesteia ca-i va oferi suc, dupa care a dezbracat-o si a pipait-o in zonele intime, fara a o agresa fizic sau verbal”, arata Politia.

Bărbatul de 52 de ani a fost reţinut de poliţiştii din Milcoiu - Vâlcea pentru 24 de ore, iar ulterior prezentat Judecătoriei Râmnicu Vâlcea, care a acceptat propunerea de arestare preventivă a bărbatului „Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea. Dispune arestarea preventivă a inculpatului Guţă Ion - Dumitru, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de agresiune sexuală, (...) pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 11 iunie 2019 şi până la data de 10 iulie 2019, inclusiv. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă. Respinge cererea de luare a măsurii preventive a controlului judiciar sau a măsurii preventive a arestului la domiciliu, formulată de inculpat prin avocat.”, se arată în soluţia pe scurt a magistraţilor vâlceni.
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

16
Ian2020
Despre morți numai de bine!

Despre morți numai de bine!

Written byRomeo POPESCU

"În singuratate înveți rugăciunea și meditația care îți arată că ea, singuratatea, nu există." - Ioan Gyuri Pascu Despre regretata Cristina Țopescu este vorba. O tragedie neașteptată. Nici nu a început bine anul și o veste dramatică a întristat România....

Opinii

06
Ian2020
Arde Australia!!! Ne pasă? Ar trebui

Arde Australia!!! Ne pasă? Ar trebui

Written byMagda POPESCU

Continentul australian se poate transforma în orice secundă într-o catastrofă climatică fără precedent, incendiile care au cuprins întreg continentul fiind în plină desfășurare și la ora când scriu aceste rânduri. Imaginile apocaliptice care ne vin de acolo, din locul în...