ȘOCANT! Fetita de 6 ani agresata sexual de varul tatalui ei, in varsta de 52 de ani

12 Iun 2019
O fetiță de 6 ani a fost agresată sexual de varul tatalui ei, in varsta de 52 de ani. Barbatul a fost retinut de politistii valceni, fiind acuzat ca ar fi agresat sexual o fetita de 6 ani, fiica varului sau. Fapta a fost sesizata de mama copilei.
Potrivit reprezentantilor Inspectoratului de Politie al Judetului Valcea, politistii din Milcoiu au retinut pentru 24 de ore un barbat, de 52 de ani, pentru agresiune sexuala fata de o fetita de 6 ani, din comuna Nicolae Balcescu.
„Fapta a fost sesizata de mama minorei, in cursul zilei de 5 iunie a.c.. Potrivit acesteia, in data de 26 mai a.c., in jurul orei 16.00, barbatul, de 52 de ani, care este var cu tatal victimei, ar fi condus-o pe minora la domiciliul sau, spunandu-i acesteia ca-i va oferi suc, dupa care a dezbracat-o si a pipait-o in zonele intime, fara a o agresa fizic sau verbal”, arata Politia.

Bărbatul de 52 de ani a fost reţinut de poliţiştii din Milcoiu - Vâlcea pentru 24 de ore, iar ulterior prezentat Judecătoriei Râmnicu Vâlcea, care a acceptat propunerea de arestare preventivă a bărbatului „Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea. Dispune arestarea preventivă a inculpatului Guţă Ion - Dumitru, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de agresiune sexuală, (...) pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 11 iunie 2019 şi până la data de 10 iulie 2019, inclusiv. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă. Respinge cererea de luare a măsurii preventive a controlului judiciar sau a măsurii preventive a arestului la domiciliu, formulată de inculpat prin avocat.”, se arată în soluţia pe scurt a magistraţilor vâlceni.
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

27
Apr2020
Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Written byMagda POPESCU

Iată o dilemă, pe care mai marii de la Ministerului Învățământului trebuie să o rezolve cât mai rapid. Bulversarea din învățământ nu face bine nimănui, însă cel mai mult au de pierdut elevii.Școlile s-au închis de mai bine de trei...