VALCEA SUB COD PORTOCALIU! Mai multe localități sunt inundate

11 Iun 2019
O noua avertizare cod portocaliu este valabilă pe mai multe râuri din judeţele Argeş, Olt, Teleorman, Dâmboviţa, Ilfov, Giurgiu, Vâlcea.
Potrivit Institutului Naţional de Hidrologie şi Gospodărirea Apelor (INHGA), de marţi, de la ora 16.00 până miercuri, la ora 14.00 pe râurile din bazinele hidrografice: Vedea - bazin superior şi afluenţi bazin mijlociu şi inferior (judeţele Argeş, Olt şi Teleorman), afluenţii din bazinele inferioare ale Argeşului şi Dâmboviţei (judeţele Argeş, Dâmboviţa, Ilfov, Teleorman şi Giurgiu) este cod portocaliu de inundaţii.
Prezent în localitatea Cernisoara, unde apele au făcut prăpăd, președintele CJ Vâlcea, Constantin Rădulescu, spune că se vor evalua pagubele si prima grija este ca oamenii să nu fie în pericol. "Voi face de urgenta demersuri pentru despagubiri pe situatii de urgenta de la guvern. Am avut discutii cu primarii din Barbatesti, Cernisoara si Copacelu pentru a întocmi rapid documentele", a declarat Constantin Rădulescu.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Editorial

16
Ian2020
Despre morți numai de bine!

Despre morți numai de bine!

Written byRomeo POPESCU

"În singuratate înveți rugăciunea și meditația care îți arată că ea, singuratatea, nu există." - Ioan Gyuri Pascu Despre regretata Cristina Țopescu este vorba. O tragedie neașteptată. Nici nu a început bine anul și o veste dramatică a întristat România....

Opinii

06
Ian2020
Arde Australia!!! Ne pasă? Ar trebui

Arde Australia!!! Ne pasă? Ar trebui

Written byMagda POPESCU

Continentul australian se poate transforma în orice secundă într-o catastrofă climatică fără precedent, incendiile care au cuprins întreg continentul fiind în plină desfășurare și la ora când scriu aceste rânduri. Imaginile apocaliptice care ne vin de acolo, din locul în...