Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


VALCEA SUB COD PORTOCALIU! Mai multe localități sunt inundate

11 Iun 2019
O noua avertizare cod portocaliu este valabilă pe mai multe râuri din judeţele Argeş, Olt, Teleorman, Dâmboviţa, Ilfov, Giurgiu, Vâlcea.
Potrivit Institutului Naţional de Hidrologie şi Gospodărirea Apelor (INHGA), de marţi, de la ora 16.00 până miercuri, la ora 14.00 pe râurile din bazinele hidrografice: Vedea - bazin superior şi afluenţi bazin mijlociu şi inferior (judeţele Argeş, Olt şi Teleorman), afluenţii din bazinele inferioare ale Argeşului şi Dâmboviţei (judeţele Argeş, Dâmboviţa, Ilfov, Teleorman şi Giurgiu) este cod portocaliu de inundaţii.
Prezent în localitatea Cernisoara, unde apele au făcut prăpăd, președintele CJ Vâlcea, Constantin Rădulescu, spune că se vor evalua pagubele si prima grija este ca oamenii să nu fie în pericol. "Voi face de urgenta demersuri pentru despagubiri pe situatii de urgenta de la guvern. Am avut discutii cu primarii din Barbatesti, Cernisoara si Copacelu pentru a întocmi rapid documentele", a declarat Constantin Rădulescu.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella