VALCEA SUB COD PORTOCALIU! Mai multe localități sunt inundate

11 Iun 2019
O noua avertizare cod portocaliu este valabilă pe mai multe râuri din judeţele Argeş, Olt, Teleorman, Dâmboviţa, Ilfov, Giurgiu, Vâlcea.
Potrivit Institutului Naţional de Hidrologie şi Gospodărirea Apelor (INHGA), de marţi, de la ora 16.00 până miercuri, la ora 14.00 pe râurile din bazinele hidrografice: Vedea - bazin superior şi afluenţi bazin mijlociu şi inferior (judeţele Argeş, Olt şi Teleorman), afluenţii din bazinele inferioare ale Argeşului şi Dâmboviţei (judeţele Argeş, Dâmboviţa, Ilfov, Teleorman şi Giurgiu) este cod portocaliu de inundaţii.
Prezent în localitatea Cernisoara, unde apele au făcut prăpăd, președintele CJ Vâlcea, Constantin Rădulescu, spune că se vor evalua pagubele si prima grija este ca oamenii să nu fie în pericol. "Voi face de urgenta demersuri pentru despagubiri pe situatii de urgenta de la guvern. Am avut discutii cu primarii din Barbatesti, Cernisoara si Copacelu pentru a întocmi rapid documentele", a declarat Constantin Rădulescu.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

27
Apr2020
Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Written byMagda POPESCU

Iată o dilemă, pe care mai marii de la Ministerului Învățământului trebuie să o rezolve cât mai rapid. Bulversarea din învățământ nu face bine nimănui, însă cel mai mult au de pierdut elevii.Școlile s-au închis de mai bine de trei...