AMBULANȚE NOI LA VÂLCEA!

Cum multe dintre autovehiculele folosite în prezent de Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) Vâlcea sunt depăşite moral şi tehnic, Ministerul Sănătăţii a decis să se înnoiască parcul auto cu 20 de ambulanţe. Noile autosanitare sunt echipate la ultimele standarde și că pot intra în serviciu imediat.

Patru ambulanţe vor fi utilizate pentru consultaţii la domiciliu, iar restul sunt de tip B şi C, pentru urgenţe şi resuscitare. „Deja a început repartizarea noilor ambulanţe, lucru pe care-l aşteptăm de mult. În data de 10 iunie 2019, au ajuns alte două ambulanțe”, a declarat medicul Paul Podărelu, directorul medical din cadrul SJA Vâlcea.

”Cred că suntem pe drumul cel bun în domeniul medical, la Vâlcea. Sunt mulțumit de faptul că pacienții vor ajunge în condiții mai bune la Urgență, iar noile ambulanțe vor contribui la salvarea de vieți”, arată președintele CJ Vâlcea, Constantin Rădulescu.
Parcul auto al Serviciului Judeţean de Ambulanţă are aproape 50 de ambulanțe.
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

30
Ian2020
Virusomania tâmpește România

Virusomania tâmpește România

Written byMagda POPESCU

Știrile care vin din China sunt tot mai alarmante în ceea ce privește noul virus gripal descoperit acolo. Însă, în România, în loc să tratăm, la nivel public și informațional, această situație cu responsabilitate și discernământ, se titrează cât mai...