Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

BILANȚ RAZIE: Polițiștii de la Rutieră au reținut 32 de permise de conducere, dintre care 9 pentru alcool, 10 pentru viteză

În acest week-end, 7 - 9 iunie, polițiștii rutieri, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea, au constatat și sancționat 224 de contravenții, la regimul circulației pe drumurile publice, în valoare de peste 80.000 de lei.

Au fost reținute 32 de permise de conducere, 9 pentru alcool, 10 pentru viteză, iar 13 pentru nerespectarea altor reguli de circulație pe drumurile publice, ce atrag această măsură complementară de reținere a permisului de conducere.
Polițiștii rutieri au aplicat 93 de sancțiuni contravenționale pentru depășirea limitei legale de deplasare pe drumurile publice.
Față de 10 conducători auto, care au depășit limita legală de viteză cu peste 50 de km/oră, a fost luată măsura reținerii permisului de conducere pentru 90 de zile.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella