Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

VIDEO: Bătaie în Racovița! Oamenii spun că acoliții primăriței aplică LEGEA PUMNULUI

Atenție imagini care te vor afecta emoțional!

În nordul județului VÂLCEA, în localitatea Racovița domnește legea pumnului. Oamenii au ajuns să se teamă pentru integritatea lor chiar și atunci când ies pe stradă. O gașcă de rudari terorizează întreaga comună. Recent, un nou scandal în care s-au împărțit pumni și picioare, a avut loc în satul Copăceni, comuna Racovița. Se pare că acest nou conflict ar fi pornit de la faptul că rudarii scandalagii i-ar fi cerut unui bărbat un foc sa isi aprindă țigara, acesta nu a avut , iar mai apoi au început să îl bată. Bărbatul agresat a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportat la spital cu o ambulanță SMURD. Familia celui bătut este hotărâtă să depună plângere la poliție. Oamenii spun că se vor duce la Vâlcea, pentru că la Racovița poliția este pe mână cu infractorii.
”Suntem cotropiți de rudarii, aceiași indivizi au bătut încă un bătrân acum o lună și poliția nu face nimic, sunt protejații primăriței, ai șefului de post, suntem mai ceva ca pe vremea comunista

Veniti aici la Racovita sa vedeti case construite de rudarii fara proiecte de case , pe terenuri care nu le aparțin si multe si multe nereguli”, ne-a declarat unul dintre martorii oculari ai scandalului.
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella