REȚINUT PENTRU VIOL! O minoră de 13 ani din Mădulari, victimă în acest caz

REȚINUT PENTRU VIOL! O minoră de 13 ani din Mădulari, victimă în acest caz foto arhiva
În data de 6 iunie, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Sutești au reușit depistarea și reținerea pentru 24 de ore a unui bărbat, de 39 de ani, din comuna Lădești, cercetat pentru comiterea infracțiunii de viol.

Procurorul de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Drăgășani a dispus luarea măsura controlului judiciar față de bărbatul în cauză.

Din cercetări a reieșit faptul că bărbatul ar fi întreținut, în mai multe rânduri, relații sexuale cu o minoră, de 13 ani, din comuna Mădulari, în cursul anului 2019.

Polițiștii s-au sesizat cu privire la comiterea infracțiunii de viol, dat fiind faptul că, în urma cercetărilor efectuate, minora nu avea capacitatea de a discerne asupra faptelor sale.

Polițiștii Secției 3 Poliție Rurală au reușit să-l depisteze pe bărbat în comuna Dăești, sat Fedeloșoiu, cu sprijinul polițiștilor din localitate. Acesta se sustrăgea cercetărilor și măsurilor preventive.

Față de bărbat a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore și a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Peventivă Vâlcea, iar astăzi procurorul de caz din cadrul Parchetului de e lângă Judecătoria Drăgășani a dispus măsura controlului judiciar față de acesta.

Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracțiunii de viol.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

16
Ian2020
Despre morți numai de bine!

Despre morți numai de bine!

Written byRomeo POPESCU

"În singuratate înveți rugăciunea și meditația care îți arată că ea, singuratatea, nu există." - Ioan Gyuri Pascu Despre regretata Cristina Țopescu este vorba. O tragedie neașteptată. Nici nu a început bine anul și o veste dramatică a întristat România....

Opinii

06
Ian2020
Arde Australia!!! Ne pasă? Ar trebui

Arde Australia!!! Ne pasă? Ar trebui

Written byMagda POPESCU

Continentul australian se poate transforma în orice secundă într-o catastrofă climatică fără precedent, incendiile care au cuprins întreg continentul fiind în plină desfășurare și la ora când scriu aceste rânduri. Imaginile apocaliptice care ne vin de acolo, din locul în...