REȚINUT PENTRU VIOL! O minoră de 13 ani din Mădulari, victimă în acest caz

REȚINUT PENTRU VIOL! O minoră de 13 ani din Mădulari, victimă în acest caz foto arhiva
În data de 6 iunie, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Sutești au reușit depistarea și reținerea pentru 24 de ore a unui bărbat, de 39 de ani, din comuna Lădești, cercetat pentru comiterea infracțiunii de viol.

Procurorul de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Drăgășani a dispus luarea măsura controlului judiciar față de bărbatul în cauză.

Din cercetări a reieșit faptul că bărbatul ar fi întreținut, în mai multe rânduri, relații sexuale cu o minoră, de 13 ani, din comuna Mădulari, în cursul anului 2019.

Polițiștii s-au sesizat cu privire la comiterea infracțiunii de viol, dat fiind faptul că, în urma cercetărilor efectuate, minora nu avea capacitatea de a discerne asupra faptelor sale.

Polițiștii Secției 3 Poliție Rurală au reușit să-l depisteze pe bărbat în comuna Dăești, sat Fedeloșoiu, cu sprijinul polițiștilor din localitate. Acesta se sustrăgea cercetărilor și măsurilor preventive.

Față de bărbat a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore și a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Peventivă Vâlcea, iar astăzi procurorul de caz din cadrul Parchetului de e lângă Judecătoria Drăgășani a dispus măsura controlului judiciar față de acesta.

Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracțiunii de viol.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...