BEAT ȘI FĂRĂ PERMIS pe străzile din Drăgășani

În seara de 5 iunie a.c., în jurul orei 20.00, polițiștii rutieri, din cadrul Poliției municipiului Drăgășani, au oprit pentru control un autoturism, pe strada Tudor Vladimirescu.
În urma testării șoferului cu aparatul etilotest a rezultat 1.01 MG/L alcool pur în aerul expirat.
Șoferul, un bărbat de 59 de ani, din municipiul Drăgășani, a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge, pentru determinarea exactă a alcoolemiei.
Totodată, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că bărbatul nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar autoturismul nu era înregistrat ori înmatriculat în circulație.
În cauză a fost deschis un doar penal, bărbatul fiind cercetat pentru comiterea a trei infracțiuni la regimul circulației rutiere, fapte prevăzute și pedepsite de Codul Penal.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...