RAZIE ACȚIUNI TISPOL! 6 permise de conducere reținute

În această dimineață, de 7 iunie, între orele 05.00 – 08.00, polițiștii Serviciului Rutier au constatat și sancționat 12 contravenții, la regimul circulației pe drumurile publice, în valoare de 8.550 de lei.

Au fost reținute 6 permise pentru conducere de autovehicule pe drumurile publice sub influența alcoolului și a fost reținut un certificate de înmatriculare pentru lipsa inspecției tehnice.
Au fost vizați și bicicliștii, doi dintre aceștia fiind sancționați pentru că se deplasau pe drumurile publice sub influența alcoolului.
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

30
Ian2020
Virusomania tâmpește România

Virusomania tâmpește România

Written byMagda POPESCU

Știrile care vin din China sunt tot mai alarmante în ceea ce privește noul virus gripal descoperit acolo. Însă, în România, în loc să tratăm, la nivel public și informațional, această situație cu responsabilitate și discernământ, se titrează cât mai...