Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

FOTO: Vedetele incontestabile ale campaniei pentru europarlamentare au fost… înjurăturile

Fără doar și poate această campanie electorală a scos tot ceea ce este mai rău în mulți dintre români. Rar ne-a fost dat să vedem, mai ales în spațiul virtual, acolo unde în fața tastaturii, toți sunt zmei, atâtea invective și înjurături: de la celebra ”M… PSD”, până la deranjatul morților, pe unde s-or afla săracii de ei.
Recent, consilierul județean PSD Adrian Cosmin Dima a fost făcut vedetă în spațiul virtual pentru că, se pare că, l-ar fi înjurat de mamă și de morți pe un interlocutor de-al său, USR-ist, credem noi. Foarte urât, dacă așa ceva este adevărat! Suburban și nedemn de un reprezentant al Consiliului Județean Vâlcea. Însă, am fi curioși să vedem toată conversația, nu doar frânturi. De apreciat că domnul consilier județean a știut că ”mă-ta” are cratimă.
Dar nici cu useriștii și susținătorii lor nu ne e rușine! Au umplut facebook-ul de m… și acum se dau loviți. Rușinică!
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella