Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

ULUITOR: Un tată şi-a pus fiul de 12 ani să-i conducă maşina şi l-a lăsat şi singur la volan

05 Iun 2019
ULUITOR: Un tată şi-a pus fiul de 12 ani să-i conducă maşina şi l-a lăsat şi singur la volan foto arhiva
Un bărbat de 39 de ani din Bujoreni s-a ales cu dosar penal după ce şi-a pus fiul, în vârstă de 12 ani, să conducă maşina pe un drum public din comuna Voineasa. Copilul se afla singur în maşină când a fost surprins de poliţişti, tatăl său conducând în faţa lui o autoutilitară.
"În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au constat că tatăl minorului, un bărbat de 39 de ani din comuna Bujoreni, i-a încredinţat autoturismul fiului său pentru a-l conduce în urma sa", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Gabriel Popescu.
În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal şi fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere şi încredinţarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella