Cinci femei din VÂLCEA REȚINUTE pentru jaf! Au simulat o pană de maşină în faţa casei păgubitului. VEZI CUM au furat peste 11.000 de euro

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Călimănești și Serviciului Rutier au depistat, ieri 4 iunie, pe Drumul Național 7, pe raza localității Călimănești, 5 femei bănuite de furtul a 50.000 de lei și 100 de euro, dintr-o locuință, din județul Sălaj.

Ieri, 4 iunie, polițiștii din cadrul I.P.J. Sălaj au informat polițiștii vâlceni cu privire la furtul sumei de 50.000 de lei și 100 de euro dintr-o locuință, din localitatea Garcei, județul Sălaj, de către mai multe femei ce se aflau într-un autoturism înmatriculat în Vâlcea. Acestea ar fi oprit autoturismul în fața locuinței unui bărbat, pe motiv că nu mai aveau apă la motor. În timp ce bărbatul ar fi mers cu una dintre femei la fântână pentru a lua apă, o alta ar fi intrat în casă de unde ar fi sustras suma de 50.000 de lei și 100 de euro.
Inițial, polițiștii vâlceni au desfășurat activități de verificare la domiciliul persoanei pe numele căreia era înmatriculat autoturismului, constatând că acesta din urmă îl înstrăinase de puțin timp. Totodată, au fost instituite filtre în scopul depistării autoturismului în trafic.

Autoturismul a fost depistat în zona Căciulata, de către polițiștii din Călimănești și serviciul Rutier, cu sprijinul unui polițist, din cadrul Poliției orașului Dumbrăveni - I.P.J. Sibiu. Acesta a observat autoturismul în localitatea Lazaret și a urmărit-o cu autoturismul personal, aflându-se în timpul liber, până în Călimănești, ținând legătura telefonică cu colegii din cadrul I.P.J. Vâlcea.

Polițiștii au găsit asupra femeilor și într-o geantă, pe care una dintre acestea reușise să o ascundă sub o tablă din apropierea terasei unui restaurant din zonă, suma de 50.500 de lei, 100 de euro și 23.500 forinți maghiari.
De asemenea, au fost găsite 5 telefoane mobile și mai multe bijuterii, inele, cercei, brățări și lănțicuri.

Cele 5 femei au fost preluate de către polițiștii din cadrul I.P.J. Sălaj, față de acestea efectuându-se cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...