RAZIE la Brezoi! S-au confiscat sute de metri cubi de material lemnos

Polițiștii Serviciului de Ordine Publică - Biroul pentru combaterea delictelor silvice au aplicat 6 sancțiuni contravenționale, în cuantum de 15.000 de lei, și au confiscat 208 metri cubi de material lemnos, în valoare de 60.000 de lei.

Ieri, 3 iunie, poliţiştii Serviciului de Ordine Publică – Biroul pentru Combaterea Delictelor Silvice, împreună cu specialiști din cadrul Gărzii Forestiere Râmnicu Vâlcea, au finalizat activităţile de control în domeniul silvic la doi agenţi economici din zona orașului Brezoi şi a comunelor arondate.

În urma verificărilor efectuate, au fost constatate mai multe încălcări ale prevederilor Legii nr. 171/2010, privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice, motiv pentru care au fost aplicate 6 sancţiuni contravenţionale, în cuantum de 15.000 lei, și a fost dispusă confiscarea valorică a cantităţii de 208,45 m³ material lemnos, diverse specii și sortimente (cherestea, lemn rotund), în valoare totală de 59.468,02 lei.
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...