Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

RAZIE la Brezoi! S-au confiscat sute de metri cubi de material lemnos

Polițiștii Serviciului de Ordine Publică - Biroul pentru combaterea delictelor silvice au aplicat 6 sancțiuni contravenționale, în cuantum de 15.000 de lei, și au confiscat 208 metri cubi de material lemnos, în valoare de 60.000 de lei.

Ieri, 3 iunie, poliţiştii Serviciului de Ordine Publică – Biroul pentru Combaterea Delictelor Silvice, împreună cu specialiști din cadrul Gărzii Forestiere Râmnicu Vâlcea, au finalizat activităţile de control în domeniul silvic la doi agenţi economici din zona orașului Brezoi şi a comunelor arondate.

În urma verificărilor efectuate, au fost constatate mai multe încălcări ale prevederilor Legii nr. 171/2010, privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice, motiv pentru care au fost aplicate 6 sancţiuni contravenţionale, în cuantum de 15.000 lei, și a fost dispusă confiscarea valorică a cantităţii de 208,45 m³ material lemnos, diverse specii și sortimente (cherestea, lemn rotund), în valoare totală de 59.468,02 lei.
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella