HOREZU se va înfrăți cu comuna Clervaux din Luxemburg

Orașul Horezu și comuna Clervaux din Luxemburg se vor înfrăți. Primarul Nicolae Sărdărescu a organizat o ceremonie pe măsura evenimentului pentru semnarea „Înțelegerii de cooperare” ale celor două comunități locale.
Evenimentul va avea loc în ziua de 07 iunie 2019, orele 10,30 la Palatul Domnesc din incinta Mănăstirii Hurezi.
Ceremonia de semnare a documentelor de înfrățire se va desfășura în prezența mai multor oficialități locale și județene, a domnului Ministru, diplomat Comănescu Lazăr și a domnului Lilian Zamfiroiu, Ambasadorul României în Marele Ducat al Luxemburgului, inițiatorii acestui proiect ajuns acum în faza de finalizare.
Înțelegerea de cooperare dintre orașul Horezu din România și comuna Clervaux din Marele Ducat al Luxemburgului deschide calea dezvoltării unor proiecte comune în domeniile convenite, în beneficiul celor două comunități.
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

30
Ian2020
Virusomania tâmpește România

Virusomania tâmpește România

Written byMagda POPESCU

Știrile care vin din China sunt tot mai alarmante în ceea ce privește noul virus gripal descoperit acolo. Însă, în România, în loc să tratăm, la nivel public și informațional, această situație cu responsabilitate și discernământ, se titrează cât mai...