Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

MOMENT DE RECULEGERE la IPJ Valcea pentru politistul mort la datorie în Timiș

Având în vedere tragicul eveniment din Recaș, județul Timiș, unde colegul nostru, agentul șef principal de poliție Cristian AMARIEI, și-a pierdut viața, la nivelul I.P.J. Vâlcea, astăzi, la ora 12.00, a fost ținut un moment de reculegere pentru polițistul căzut la datorie.
Astfel de momente de reculegere au fost ținute la toate unitățile de poliție din România.
Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească in pace!

Polițistul împușcat mortal la datorie, de un urmărit, avea 43 de ani. Cristian Amariei a fost lovit de gloanțele unui individ urmărit internațional pentru tâlhărie și a suferit răni în zona gâtului și a pieptului. Medicii de pe ambulanță au încercat să-i salveze viața, dar nu au reușit. Individul care l-a omorât nu a fost prins până în acest moment.
Cristian Amariei, de 43 de ani, a căzut secerat de gloanțele trase de urmărit. El făcea parte dintr-un dispozitiv constituit pentru prinderea suspectului.
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella