MOMENT DE RECULEGERE la IPJ Valcea pentru politistul mort la datorie în Timiș

Având în vedere tragicul eveniment din Recaș, județul Timiș, unde colegul nostru, agentul șef principal de poliție Cristian AMARIEI, și-a pierdut viața, la nivelul I.P.J. Vâlcea, astăzi, la ora 12.00, a fost ținut un moment de reculegere pentru polițistul căzut la datorie.
Astfel de momente de reculegere au fost ținute la toate unitățile de poliție din România.
Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească in pace!

Polițistul împușcat mortal la datorie, de un urmărit, avea 43 de ani. Cristian Amariei a fost lovit de gloanțele unui individ urmărit internațional pentru tâlhărie și a suferit răni în zona gâtului și a pieptului. Medicii de pe ambulanță au încercat să-i salveze viața, dar nu au reușit. Individul care l-a omorât nu a fost prins până în acest moment.
Cristian Amariei, de 43 de ani, a căzut secerat de gloanțele trase de urmărit. El făcea parte dintr-un dispozitiv constituit pentru prinderea suspectului.
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...